Dan Balan зізнався, кого з тренерів Голосу країни-9 вважає своїм найбільшим конкурентом

Голос країни
Дан Балан розповів, чому закоханий в Україну (інтерв'ю)

Молдавський співак про атмосферу на знімальному майданчику та свою тренерську стратегію.

Поділитися:

Глядачі вокального шоу Голос країни-9 заінтриговані неприхованим фліртом зіркових тренерів Тіни Кароль і Dan Balan. Тим часом, редакція 1plus1.ua вирішила розпитати виконавця, як складаються його стосунки й з іншими тренерами. Своїми враженнями від перших спільних ефірів Dan Balan поділився в ексклюзивному інтерв’ю.

Розкажіть, чи швидко вдалося знайти спільну мову з новими колегами? 

Безумовно! Тіна, Потап і Діма MONATIK прийняли мене дуже тепло і постійно підтримували. Я не мав досвіду в подібних проектах, тому вони, розуміючи як мені важко перший час, всіляко підказували і допомагали. Це було дуже мило (Посміхається – Прим. ред.).

Тіна, Потап і Діма MONATIK прийняли мене дуже тепло і постійно підтримували.

А кого вважаєте своїм головним конкурентом?

На майданчику панує позитивна дружня атмосфера. Все дуже по-доброму, жартома, з іронією. Поки я не відчуваю між нами суперництва і жорсткої конкуренції, і це мене дуже тішить. Я дивився версії Голосу інших країн – там можна помітити якийсь негатив, напружену обстановку, боротьбу. На мій погляд, в іноземних шоу часом судді навіть переходять межу і принижують один одного. В Україні все навпаки.

Тобто для вас неважливо, чи переможе учасник саме з вашої команди?

Звичайно, я б хотів бачити переможцем «свою» людину, але є речі набагато важливіші. Головне, щоб всі учасники моєї команди пішли з проекту впевненими. Переможець у будь-якому випадку буде один, тому моє основне завдання – незважаючи ні на що, зміцнити віру учасників у власні сили і подарувати їм стимул розвиватися далі. Я намагатимусь зробити так, щоб ніхто з них не залишив Голос країни у депресії, а навпаки, розумів: усе тільки починається. Якщо мені це вдасться, я буду вважати свою місію виконаною.

Моє основне завдання – незважаючи ні на що, зміцнити віру учасників у власні сили і подарувати їм стимул розвиватися далі.

Вже обрали тренерську стратегію?

Я мотивуватиму своїх учасників по-різному. Думаю, до кожного потрібно віднайти свій індивідуальний підхід. Усі, хто в моїй команді, – особистості унікальні. Сподіваюся відшукати для кожного свій ключ!

Раніше у вас був досвід наставництва для молодих талантів?

Невеликий. Я продюсував шоу для дітей в Молдавії. Було й кілька інших проектів. Загалом, до цього року я не захоплювався продюсуванням. Але тепер планую більше працювати якраз у такому напрямку.

А які ваші враження від України?

Україна – це моя любов. Ваш борщ я мало не з'їв разом із ложкою (Сміється – Прим. ред.)! Та й взагалі тут стільки всього смачного. Навіть повітря якесь особливе, смачне. Відчуваю себе в Україні, як вдома.

Україна – це моя любов. Ваш борщ я мало не з'їв разом із ложкою...

Розкриєте секрет, що вас надихає?

Не буду оригінальним, мене надихає кохання. Воно дарує найбільший підйом сил і творчої енергії. А коли кохання немає... Надихають думки про те, що скоро це почуття знову тебе охопить.

Не пропустіть 3 випуск Голосу країни-9 вже цієї неділі, 3 лютого о 21:00!

Новини по темі