До команди MONATIKa потрапив хлопець, який переміг смерть

Голос країни
До команди MONATIKa потрапив Даніель Швець

Мультиартист обрав до свої команди п’ятьох виконавців.

Поділитися:

Під час Голосу країни-9 команда MONATIKa  поповнилася п’ятьма співаками. Таким чином, у цьому випуску Дмитро набрав найбільшу кількість учасників. 

Учасники з різних куточків світу, що відчувають любов до творчості MONATIKа, приїжджають на телепроект, щоб розвернути крісло свого улюбленого тренера. Це зовсім не дивно, адже у двох попередніх сезонах проекту Голос. Діти  MONATIK проявив себе, як тренер з нестандартним підходом до прочитання легендарних хітів.

«Мало мати талант. Важливо цей талант розвивати і вміти піднести слухачеві.

Розвернувшись до учасника на етапі сліпих прослуховувань я чітко усвідомлюю відповідальність за те, що нас чекає велика робота не тільки у виборі репертуару, але ще і в особливості подачі », - зізнається MONATIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Потапа потрапила рок-мама з потужним голосом

ДАНІЕЛЬ ШВЕЦЬ

У 16 років Даніель потрапив до лікарні. Неочікувано для всіх у хлопця виявили онкологію в третій стадії. Та сталося диво — він почав одужувати. Музика допомагала хлопцеві віднайти внутрішні сили. Наразі Даніель навчається в консерваторії, працює солістом у Національній опері Молдови.

ВЛАДИСЛАВ ТА РОМАН ТАРАНЦОВИ

Влад і Роман народилися в селі під Дніпром. Любов до творчості їм прищепив батько, який був музикантом у сільському клубі. Брати закінчили консерваторію та вже рік співають у дуеті.

«Гарно співати – це мало, потрібно розвиватися і вчитися щодня. Голос країни – більш солідний проект, ніж інші», – переконані хлопці. На велику сцену їх веде велика мрія — стати дуже сильним братським дуетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частиною команди Тіни Кароль стала офіціантка з голосом Адель

АНАСТАСІЯ КАМАНІНА

Настя вважає, що музика – її покликання. Наразі працює над своїм другим альбомом. Дівчині подобається стильна українська музика, тож завдяки Голосу країни вона хоче пізнати нашу музичну культуру глибше.

ОЛЕКСАНДР МОРОЗ

Магістр комп’ютерних наук мріє про велику сцену. На Голосі країни Сашко хоче довести, що може «вистрілити» на всю країну.

ХРИСТИНА СКВІРСЬКА

Христина ніколи в житті не стояла на сцені. Та перша спроба виявилась більш ніж вдалою — вона стала частиною команди мультиартиста MONATIK! Колись невпевнена в собі дівчина готова боротися за перемогу в масштабному шоу. Христина змінилася на краще завдяки здоровому способу життя — і тепер хоче не лише показати свій вокальний талант, а й довести іншим дівчатам, що все в їхніх руках.

Новини по темі