Фіналіст "Голосу країни" KHAYAT презентує чуттєвий кліп "Полон"

Голос країни
KHAYAT презентує чуттєвий кліп "Полон" (відео)

KHAYAT презентує кліп на пісню "Полон", яка вийшла за два тижні до початку повномасштабного вторгнення.

Поділитися:

Пісня "Полон" стала якоюсь мірою пророчою, адже через 2 тижні після її виходу розпочалась повномасштабна війна. Відеоробота на пісню чекала свого часу майже рік, адже технічно фіналізувати її у реаліях щойно розпочатої війни було неможливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бабуся отримала почесне звання «Спілберг» у нашій родині»: у «Сніданку з 1+1» KHAYAT розповів, як в умовах війни зняв відеокліп, оператором якого стала його бабуся

«Ми вагались з приводу випуску цього відео, адже для нас з командою воно вже є певною листівкою з минулого, довоєнного життя. Але ми вклали у нього стільки сил та душі, що залишити цю роботу у шухляді було б просто божевіллям. Це історія про спустошення та спробу втекти від минулого, яке всеодно колись нас наздоганяє. Ми звикли до останнього вірити у краще, терпіти, чекати на зміни, але рано чи пізно настає час, коли створенний вами "безпечний світ" починає руйнувати вас з середини. Не всі історії повинні мати «happy end»,  - розповідає KHAYAT.

Режисером та графічним художником відео став відомий діджитал митець SAVKA:

"Ця відеоробота про певну залежність, про емоційні гойдалки. Важливо було візуальною мовою передати цей внутрішній стан, коли останній промінь надії приводить до неминучої пастки. Все середовище "від" і "до" створене за допомогою 3Д графіки і для мене це був виклик. Це мій перший досвід такої роботи і можу сказати, здається, що я пройшов усі класичні стадії прийняття. Обставини, в яких ми зараз усі перебуваємо, наче випробовували на міцність, але неймовірна підтримка Андрія, трохи знання фізики, математики та магія безсонних ночей зробили свою справу -  надихнули створити та максимально наблизити до реальності світ у якому знаходиться артист. Завдяки вірі одне в одного в нас все вийшло і я дуже пишаюсь усіма хто причетний до цієї роботи."

За словами KHAYAT дана робота була створена на піковій точці натхнення:

«Під час написання музики я завжди бачу повну картину та конкретний результат до найдрібніших деталей: сценарію кліпу, одягу і тд. Саме тому наша робота була дуже цілісною та синхронізованною. Це відео абсолютно передає мій внутрішній стан і я щасливий, що мене оточують люди які відчувають його сповна.»

Новини по темі