«Бабуся отримала почесне звання «Спілберг» у нашій родині»: у «Сніданку з 1+1» KHAYAT розповів, як в умовах війни зняв відеокліп, оператором якого стала його бабуся

«Бабуся отримала почесне звання «Спілберг» у нашій родині»: у «Сніданку з 1+1» KHAYAT розповів, як в умовах війни зняв відеокліп, оператором якого стала його бабуся

Ексклюзивно до ефіру «Сніданку з 1+1» доєднався співак KHAYAT, який розповів про свою теперішню діяльність.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» щодня з 8:00 до 11:00  в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні, долучати спеціалістів різних галузей та розповідати історії земляків, яким вдалось врятуватись від бойових дій.

Ексклюзивно до ефіру «Сніданку з 1+1» доєднався співак KHAYAT, який розповів про свою теперішню діяльність. Наразі виконавець повернувся на рідну Кіровоградщину, де разом з родиною займається волонтерською діяльністю та пошуком ліків.

«Ми збираємо тут гуманітарну допомогу, моя бабуся лікар, є більш доступні можливості з пошуку ліків. Є ще інші творчі колеги в Києві, які займаються пошуком необхідних ліків для людей, ми зв’язуємось, співпрацюємо. В перші тижні разом з місцевими збирали велику машину базових продуктів для ЗСУ, зараз більше фокусуємось на допомозі людям, які приїхали з гарячих точок, з Маріуполя та інших міст», - зазначив KHAYAT.

Нещодавно співак випустив нову композицію «Під дощем», яка присвячена подіям в Україні. Говорить, що після повномасштабного вторгнення певний період не міг ні з ким говорити про власні переживання і згодом зрозумів, що пісня – це єдина форма, якою він може висловити свої емоції. KHAYAT вирішив зробити відеороботу на пісню, до екранізації якої долучилась і його бабуся, яка виступила оператором.

«Бабуся отримала почесне звання «Спілберг» у нашій родині, вона почала генерувати ідеї, допомагати. Однією рукою тримала ліхтарик, іншою – знімала мене на камеру. Тому я розумію, якщо у майбутньому потрібна буде екстремальна зйомка, то бабуся стане першою людиною, до якої треба звертатися», – прокоментував співак.

Першим чином після війни KHAYAT хотів би взяти участь у великому післявоєнному турі з концертами у маленьких містечках Україні. Наразі виконавець вже звернувся до Міністерства Культури з такою ідеєю та дуже хоче, щоб цю ініціативу підтримало якомога більше творчих людей.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  08:00 до 11:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі