"Кожен день, як останній": фіналіст "Голосу країни-9" KHAYAT презентує нову відеороботу "Нехай"

Голос країни
Фіналіст "Голосу країни-9" KHAYAT випустив кліп на пісню "Нехай": відео
Володимир Колос

Український виконавець, фіналіст "Голосу країни-9" KHAYAT презентує кліп на пісню "Нехай".

Поділитися:

Фіналіст "Голосу країни-9" KHAYAT презентує кліп на пісню «Нехай» з майбутнього альбому «Ultra 2», реліз якого відбудеться навесні 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бабуся отримала почесне звання «Спілберг» у нашій родині»: у «Сніданку з 1+1» KHAYAT розповів, як в умовах війни зняв відеокліп, оператором якого стала його бабуся

«Сьогодні життя має зовсім іншу швидкість і набуваємо ми так само стрімко, як і втрачаємо. У цій роботі мені хотілось створити певне нагадування і для слухачів, і себе себе про те, що жити треба маленьким моментами, цінувати їх і проживати кожен день, як останній, особливо, якщо є з ким і заради кого.  І це не стосується тільки періоду війни. Якщо кохати то шалено, якщо прощатись, то кожен раз — навік», — говорить KHAYAT.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоче побачити Маріуполь та знову там виступити: у «Сніданку з 1+1» співак KHAYAT розповів, чому зараз майже живе у потягу

KHAYAT новий кліп

Окрім музичного авторства, у цій роботі артист дебютував у якості режисера.

"Коли я писав текст пісні, то одразу бачив картинки тих моментів, які відбуваються щодня у мільйонів людей. Буденність, що об’єднує і робить нас такими унікальними водночас. Тому я дуже радий, що моя команда підтримала мене і допомогла втілити це бачення у життя. Ми дуже хотіли зробити цю історію близькою кожному серцю і нам це вдалось".

Як і попередні роботи артиста, нова композиція створена у тандемі з відомим саундпродюсером Михайлом Гайдаєм.

Фото: Володимир Колос

Новини по темі