Фіналістка Голосу країни-9 довела MONATIKa до сліз (відео)

Голос країни
Монатік розплакався у прямому ефірі (ВІДЕО)

Ліричний виступ Вікторії Олійник «розірвав душу» артистові .

Поділитися:

19-річна Вікторія Олійник з команди MONATIKa пройшла у фінал Голосу країни-9. Місце у четвірці найкращих юна виконавиця отримала завдяки щирому виконанню ніжної пісні Соколята В’ячеслава Хурсенка.

Геніальну композицію Вікторія присвятила батькам, а тренер MONATIK — своїм синам. Під час виступу учасниці співак не стримав сліз.

«Розірвала мою душу навпіл просто. Я на репетиціях ледь терпів, ледь стримував сльози. Сьогодні ти взагалі перевершила себе емоційно і голосом, — зізнався мультиартист. — Ця пісня справді геніальна і, ви знаєте, з кожним роком я все глибше її розумію. Вона так чіпляє за душу…

Вона чоловіча, але ти так по-жіночому її заспівала. Тендітно, з душею і з повним розумінням.

Це такий меседж до твого батька, який, я знаю, працює за кордоном, ви дуже рідко бачитеся. Але я впевнений, що сьогодні він дивиться ефір і вболіває за тебе. І в нього так само співає душа, як і твоя».

MONATIK додав, що попри відстань, яка інколи розділяє нас з близькими людьми, треба любити одне одного, надихати і цінувати. Виступ Вікторії Олійник та сльози її тренера можете побачити на відео: 

Цікаво, що настільки чуттєвий і жіночний образ запальна учасниця приміряла на проекті Голос країни-9 вперше. Цієї неділі, 21 квітня, Вікторія Олійник змагатиметься за перемогу в вокальному шоу з трьома іншими фіналістами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 яскравих виступів Вікторії Олійник, які зробили її фіналісткою Голосу країни-9

Новини по темі