MONATIK вразив поєднанням свого вибухового треку зі світовим хітом (відео)

Голос країни
MONATIK заміксував свій трек зі світовим хітом (вибухове відео)

Дивіться запальний виступ тренера Голосу країни-9 та його підопічних.

Поділитися:

Минулої неділі відбувся другий прямий ефір Голосу країни-9. Родзинкою випуску стали виступи тренерів шоу зі своїми підопічними.

Так, новоспечений зірковий наставник проекту Дмитро Монатік разом з учасниками своєї команди Вікторію Олійник та Андрієм Карповим направду запалили сцену Голосу. Артист наважився заміксувати свій хіт «То, от чего без ума» і всесвітньо відомий сингл Bruno Mars — Uptown Funk.

Вийшло вибухово — дивіться відео!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 надзвичайних музичних експериментів MONATIKa на Голосі країни (відео)

Зазначимо, що працювати з учасниками, підбирати їм репертуар і відпрацьовувати виступ до деталей, артист продовжує, навіть перебуваючи у світовому турі. На прямий ефір він прибув одразу після гастролей у Прибалтиці, мав три сольні концерти.

Шанувальники проекту Голос країни відзначили і стильний вигляд MONATIK. У другому прямому ефірі Дмитро з'явився в авторському костюмі від FROLOV, створеному ексклюзивно для нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK: 10 несподіваних фактів про мультиартиста

Також нагадаємо, що MONATIK станцював із балериною Катериною Кухар на Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою. Дивіться їхній танцювальний експромт, що став хітом концерту, 28 квітня на 1+1.

Новини по темі