Голос країни-8 – 5 випуск онлайн – сліпі прослуховування 25.02.2018

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-8 25 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

18 лютого на глядачів телеканалу 1+1 чекає четвертий випуск сліпих прослуховувань нового сезону Голосу країни, зірковими тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін, а ведучими - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я через півсвіту летіла, аби потрапити на Голос країни», — Оксана Чорна

Пряма трансляція шоу Голос країни 8 сезон, 5 випуск онлайн:

Першою на сцену вийшла Віолетта Литвиненко. Віолетта навчається в естрадно-цирковій академії та є солісткою гурту Saha. Попри те, що хлопці-прихильники її часто обдаровують увагою, вона ще жодного разу не закохувалась. Декілька років тому Віолетта брала участь у Голосі. Діти у складі команді Наталії Могилевської, однак вилетіла на «батлах». Тепер юна співачка мріє дійти до прямих ефірів Голосу країни-8.

Другий учасник 5 ефіру Голосу країни – Микола, працює web-розробником у солідній міжнародній компанії. Однак у душі «математика» завжди грала музика. Тож хлопець зважився зібрати гурт, а також взяти участь у Голосі країни.

Третьою на сцену вийшла Ольга Козлова. Дівчина заспівала пісню Andra Day – Rise up, але не змогла розвернути жодн із тренерських крісел.

У рідному Березневому Давида знають усі. Його часто запрошують як співака на свята. При цьому талановитого вокаліста запевняють, що простий хлопець ніколи не проб’ється на велику сцену. Давид прагне довести протилежне, адже «той, хто хоче, той робить».

Анна Трінчер брала участь у Голосі. Діти-2, однак залишила шоу на етапі «вокальних боїв». Тепер юна співачка вірить, що Голос країни стане початком її дорослої кар’єри. Також Анна почала підкорювати світ кіно, зігравши роль Нати у популярному українському серіалі Школа.

Роман працював шеф-поваром, навіть мав власний заклад. Часто під час стресових ситуацій, він брав до рук гітару – і все ставало на свої місця. Так виникла ідея лікувати людей музикою. Роман заглибився у східну філософію та почав записувати мантри, що «розвіюють» душевні проблеми. Співак прагне навчити людей розслаблятися та бути щасливими завдяки музиці. Роман був духовним наставником для Наталії Могилевської та Каті Chilly. 

Марина живе з мамою, бабусею, сестрою та братом в однокімнатній квартирі. Родині бракує грошей на все – що вже говорити про заняття з вокалу. Дівчина вірить, що Голос країни стане поштовхом до її співочої кар’єри, що вона стане відомою та придбає великий будинок для найрідніших.

Наступний учасник Дмитро Сліпенко вийшов на сцену Голосу країни із піснею Eurythmics – Sweet Dreams, проте не пройшов далі.

Із дитинства Ксенія звикла бути лідером у всьому. Свого часу перемогла в конкурсі Дніпро Voice. Однак під відео її виступу на YouTube з’явилися образливі коментарі. Ксенія прийшла на Голос країни, аби довести усім, що має гарний голос.

Даніель – дівчина учасника Голосу країни Аняні. Саме він вмовив кохану взяти участь у вокальному шоу. Тепер Клеулія прагне перевершити успіх Аняні та дійти до прямих ефірів.

Андрій Мазеін виконав пісню українського гурту Океан Ельзи – Коко Шанель, однак не зумів розвернути жодне із тренерських крісел.

Один з учасників тріо – син Таїсії Повалій Денис. Він працює саунд-продюсером та вирішив створити експериментальний гурт. Денис, Катя та Артем прийшли на проект, щоб побороти комплекси та відкрити свої голоси країні.

Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені заспівала пісню Patricia Kaas – Mon mec a moi на сцені Голосу країни-8, однак не змогла пройти далі.

Тато Данила покинув родину, коли хлопцеві було 10 років. Щоб виростити сина й оплачувати оренду квартири, його мама працювала на трьох роботах. Тоді хлопець розумів, що лише він може допомогти любій матусі. Тож у 14 років він влаштувався до фаст-фуду.  Данило хоче показати приклад усім, хто ріс без батька, що самостійно можна досягти успіху.​

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступ учасника Голосу країни з піснею Rammstein зібрав понад 1 млн переглядів

Новини по темі