Голос країни-9 вперше дає вокалістам #другийшанс

Голос країни
Розпочато онлайн-кастинг на Голос країни

Пошук кращого голосу народу переходить в онлайн!

Поділитися:

10 лютого о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать екватор сліпих прослуховувань дев’ятого сезону найвокальнішого проекту Голос країни. Відомі всім тренери – співачка Тіна Кароль, шоумен Потап, мультиартист MONATIK, міжнародна зірка Dan Balan – вже четвертий тиждень поспіль шукають неймовірні голоси з народу, адже гасло сезону – зірки серед нас.

Вперше в історії проекту Голос країни зазвучить по-новому. Вокалістам дають нову можливість стати частиною проекту. Усі бажаючі, хто не зміг пройти далі, або ті, хто просто боялися спробувати себе на кастингах чи на сцені, можуть спробувати свою удачу в новому вокальному онлайн відборі #другийшанс.

За умовами участі в #другийшанс учасник повинен записати свій спів на відео та опублікувати його в Instagram з хештегами #другийшанс та #голоскраїни. Онлайн-відбір пройде у три етапи. До першого етапу пройде ТОП-50 найкращих голосів. До другого – 8 фаворитів, яких оберуть «онлайн-тренери», учасники попередніх сезонів.

На третьому етапі 8 учасників попереднього відбору зійдуться в онлайн-двобоях. Переможця оберуть телеглядачі, адже саме вони є «п’ятим тренером» у цьому проекті. Переможець автоматично стане учасником сліпих прослуховувань ювілейного десятого сезону Голосу країни.

Цієї неділі на сцену Голосу країни-9 готові вийти нові учасники. Серед них 25-річний лікар-педіатр Мельник Олександр з міста Чернівці, 46-річний композитор Жадан Василь, під пісню якого виходить на ринг Олександр Усик, 35-річний викладач по вокалу Наталі Могилевської Уварова Вікторія та інші таланти, які намагатимуться своїм вокалом повернути тренерські крісла.

Нагадаємо, дев’ятий сезон пройде під гаслом «Зірки серед нас», тому проект обіцяє відкрити невідомих раніше вокалістів з народу. Команда Голосу країни в період кастингів прослухала більше десяти тисяч вокалістів, з яких близько 100 пройшли на сліпі прослуховування.

Ще більше цікавих виступів та яскравих вокалістів можна побачити в новому сезоні Голосу країни щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі