«Проєкт дав мені натхнення для подальшої роботи», — Гідаят Сеїдов про участь у «Голосі країни-13» та плани на кар'єру (ексклюзив)

Голос країни
Учасник Голосу країни-13 Гідаят Сеїдов про участь у проєкті (ексклюзивне інтерв'ю)

Учасник "Голосу країни-13" Гідаят Сеїдов дав ексклюзивне інтерв'ю про враження від участі у проєкті.

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артистка зразково-показового оркестру ЗСУ та українка, яка перемогла у конкурсі “Королева Польщі”: стало відомо, хто запалюватиме сцену “Голосу країни-13” недільного вечора

poll_content_889

Глядачам добре запам'ятався Гідаят Сеїдов, який професійним вокалом розвернув усі 4 тренерські крісла в першому епізоді сезону. Чоловік народився в Азербайджані, проте через наслідки військового конфлікту з Вірменією його родина переїхала до Харкова. Він вважає Україну своєю Батьківщиною за покликом душі, а тому хоче творити та жити тут попри велику війну. Гідаят є триразовим чемпіоном світу з карате серед юніорів, проте через травму був змушений покинути спорт. Зараз повністю сконцентрований на музиці та розвиває власну творчість. Гідаят Сеїдов дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту 1+1 про свою участь у "Голосі країни-13" та плани на подальшу творчу кар'єру.

 

Що відчули, коли зрозуміли, що пройшли далі? Які емоції вас переповнювали?

Я закрив очі, коли співав. Часто роблю так на виступах, щоб краще зануритися в пісню. Заздалегідь вирішив собі: “Це в житті нічого не змінить, треба просто класно виступити й все”. Тому не бачив, як повернулася Юля Саніна, а розплющив очі вже коли на кнопку натиснув Артем Пивоваров. Це було несподіванкою.

"Коли побачив, що пройшов далі, відчув неймовірну радість".

Чому ви обрали саме "Love in the dark" — Adele для “сліпих прослуховувань”?

Саме час сказати, що я її не обирав (сміється — прим. ред). Цю пісню порадив взяти продюсер проєкту Володимир Завадюк. Я знав цю композицію, бо вона була вірусною, і багато хто з моїх учнів її виконував. Коли працював над сенсом пісні, то зрозумів, що вона тематично досить тяжка. Це про розставання, коли хочеш бути з людиною, але не можеш — така історія сильно відгукується. Тут також вкладена ідея любові в темні часи, що нині є важливим та актуальним меседжем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни-13”: всі виступи першого епізоду "сліпих прослуховувань" (відео)

Чому обрали команду Артема Пивоварова?

Перед виступом не раз думав до кого хочу піти, проте однозначної відповіді на думку не спадало. Важко сказати, з ким хочеш працювати, поки не знаєш людей особисто. Для мене комунікація є надзвичайно важливою. Стан під час роботи, атмосфера для творчості, взаємодія з людьми — мої основні критерії. І тому я залишив це для вибору на сцені. Мені відгукнувся кожен тренер, але за Артемом як за музикантом спостерігав найбільше. Бачив його становлення як співака в Харкові, чув його перші пісні, співав їх. Це певне втілення мрії, адже я знав цього артиста та хотів разом заспівати.

Чого чекаєте від участі в “Голосі країни-13”?

Не думаю, що маю якісь особливі очікування. Вважаю, що все буде так, як має бути. Якщо сказати про сам процес, то синергія та любов, котра між учасниками, між нашим наставником, та кількість часу, яка нам приділяється, дуже надихає. 

"“Голос країни” дав мені натхнення для подальшої роботи”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річна лучанка з унікальним тембром зачарувала тренерів "Голосу країни-13" вокальною імпровізацією

Які плани маєте на майбутню творчість?

Буду релізити, знімати та випускати кліпи, робити промо через різні соціальні мережі. “Голос країни” є прекрасною платформою для старту. Лише пів року активно веду свій блог, тому поки не маю великої аудиторії, але сподіваюся, що крок за кроком усе вийде.

"Після проєкту та знайомства з тренерами більше вірю в себе, у свої сили. Я перестав себе порівнювати і впевнився в тому, що можу бути почутим. Наразі це найбільше, що дав мені “Голос країни-13”".

Переглянути минулий випуск "Голосу країни-13" можна на сайті 1+1: 

 

 

Стежте за подальшим шляхом Гідаята Сеїдова у проєкті та дивіться "Голос країни" на "1+1 Україна" на "Київстар ТБ" щонеділі о 21:00. 

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі