На сцені «Голосу країни-13» - 21-річна Ізабелла Іващенко, яка мала досвід виступу перед британським принцом Едвардом

Голос країни
Учасниця Голосу країни-13 виконала хіт Євробачення: дивіться повне відео

Ізабелла з Ніжину з перших секунд вразила тренерів "Голосу країни-13" сильним вокалом.

Поділитися:

24 вересня з 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" транслюють четвертий епізод нового європейського сезону "Голос країни". Сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки третього ефіру "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

21-річна Ізабелла Іващенко родом з міста Ніжину Чернігівської області, нині тимчасово проживає у Великобританії. Дівчина сама пише пісні, а в новій країні почала співпрацювати з львівською музиканткою Марією Яремак. Разом вони створили програму "Sound of Ukraine", для якої написали низку авторських пісень. Проєкт спрямований на популяризацію української культури закордоном. Дівчата провели кілька десятків концертів, на одному з яких був присутній герцог Единбурзький, Принц Едвард.

Ізабелла Іващенко

"Моєю головною метою і мрією в цьому житті є розвивати українську музику, і зробити все, щоб вона була популярною у всьому світі", — розповідає Ізабелла.

Ізабелла Іващенко має надзвичайно сильний голос. На сцені "Голосу країни-13" учасниця виконала хіт "Євробачення 2022" "Spaceman" — Sam Ryder. Майстерний вокал дівчини розвернув усі 4 тренерські крісла.

Ізабелла Іващенко

"Мені дуже сильно не вистачає такого голосу в моїй команді... Я чекала саме на Вас. У мене в команді ще 3 місця залишилося, але якби було лише 1, я би точно віддала його Вам", - прокоментувала DOROFEEVA. 

Після складного вибору Ізабелла Іващенко зупинилася на команді Артема Пивоварова.

"Я в захваті від Вас, від Вашої енергії. Ви кажете, що хочете стати артисткою, і я знаю, що це таке — проходити нелегкий тернистий шлях. Я зробив себе сам, і зможу Вам допомогти в цьому", — прокоментував Артем Пивоваров.

Артем Пивоваров

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни-13”: всі виступи третього епізоду "cліпих прослуховувань" (відео)

Дивіться відео виступу Ізабелли:

 

poll_content_892

 

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

 

Новини по темі