Христина Соловій переспівала хіт «Океану Ельзи»

Голос країни
Христина Соловій переспівала відому пісню Океану Ельзи Холодно - 1+1

Пісня, що пробирає до мурашок.

Поділитися:

Сьогодні, 7 лютого, на широкі екрани виходить український історичний екшн «Крути 1918». З цієї нагоди зірка Голосу країни Христина Соловій презентувала офіційний саундтрек до фільму. Ним стала добре відома композиція «Холодно», слова й музику якої написав Святослав Вакарчук. Соловій представила публіці нову інтерпретацію хіта «Океану Ельзи» — і приємно вразила слухачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христина Соловій вразила оголеним фото

«Душевно», «Зазвичай, не люблю каверів на «Океан Ельзи», але цей... пробрав до мурашок», «Все по-новому! Плачуть очі і душа!», «Всім відома пісня заграла новими барвами. І по настрою вона повністю підходить до цього фільму Браво!», «Звучить достойно», — пишуть у коментарях до пісні на YouTube.

«Ідея записати нову версію відомої пісні «Холодно» гурту Океан Ельзи виникла у режисера фільму «Крути 1918» ще на етапі створення сценарію, і він одразу запропонував для виконання цієї пісні Христину Соловій», — говорить продюсер стрічки Андрій Корнієнко. — Було декілька зустрічей на студії, обговорювалося нове звучання «Холодно». Результатом ми залишилися дуже задоволені, і пісня в новій інтерпретації посилила драматургію ключової сцени фільму».

Нагадаємо, що у «Крутах 1918» звучить ще одна пісня Христини Соловій – «Стежечка» з її нового альбому «Любий друг». Наприкінці минулого місця співачка випустила на цю композицію кліп, до якого ввійшли кадри з фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Голосу країни, які створюють нову українську музику

Слухайте пісню Холодно у виконанні Христини Соловій!

В основі сюжету фільму «Крути 1918» — реальна історія бою на залізничній станції Крути взимку 1918 року, коли чотири сотні українських студентів і гімназистів стали проти багатотисячної російської Червоної гвардії. На тлі цих подій двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються в чарівну дівчину Софію. Серед виконавців головних ролей — добре знайомий глядачам 1+1 актор Андрій Федінчик.

Новини по темі