Хто пройшов у півфінал Голосу країни-9

Голос країни
Відомі імена півфіналістів Голосу країни 9

Глядачі та тренери обрали вісімку кращих!

Поділитися:

Вчора, 7 квітня, відбувся довгоочікуваний перший прямий ефір 9 сезону Голосу країни. Тренери та глядачі побачили виступи 16 найсильніших учасників і визначили своїх фаворитів.

За правилами проекту, в кожній команді одного півфіналіста підтримали українці шляхом голосування, а іншого врятував тренер.

Отже, у наступному прямому ефірі, у неділю 14 квітня, змагатимуться за право виступати в фіналі Андрій Хайат та Девід Аксельрод з команди Тіни Кароль.

Андрій Хайат з великим відривом переміг за результатами глядацького голосування. Самородок зі Знам’янки вкотре вразив власною інтерпретацією народної української пісні — Ой, чий то кінь стоїть.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 особливі виступи Андрія Хайата, що зробили його чвертьфіналістом Голосу країни-9

Девіда Аксельрода обрала Тіна Кароль. Тренерку підкорило його потужне виконання попурі з надскладних хітів Queen.

З команди MONATIKa до півфіналу пройшли Вікторія Олійник та Андрій Карпов.

Переможницею глядацького голосування стала Вікторія Олійник. Харизматична учасниця вперше вийшла на сцену на своїх двох, адже напередодні прямого ефіру їй нарешті зняли гіпс. Вікторія виконала запальний хіт Sia – California dreamin.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK вразить своїм новим шоу США та Канаду

Тренер MONATIK вирішив йти далі з Андрієм Карповим. Учасник наважився заспівати драйвову, але маловідому пісню Monster. І не помилився!

Команду Потапа у півфіналі представлять рок-мама Вікторія Ягич та Карина Арсентьєва.

Найбільше голосів українці віддали за Вікторію Ягич, яка влаштувала на сцені справжнє шоу. Матуся з потужним голосом виконала хіт випускниці Голосу країни — MARUV — та підготувала дуже ефектний номер.

Сам Потап дав шанс дівчині з «помідорного міста» Карині Арсентьєвій. Учасниця неабияк вразила піснею екс-тренерки Джамали — Заманили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три виступи Карини Арсентьєвої, які тренери назвали феноменальними

У команді Dan Balan місце в півфіналі вибороли Оксана Муха і Рафі Хейтам.

Виконавицю, яку називають «реінкарнацією Квітки Цісик», Оксану Муху, обрали українці. У першому прямому ефірі за учасницю проголосувала рекордна кількість глядачів після її майстерного виконання української пісні «Ворожка». 

Тренер Dan Balan довго вагався, але врешті-решт побачив потенційного переможця в «оманському принці», якого звуть Рафі Хейтам. Учасник зізнався, що планує назавжди переїхати до України. Для чвертьфіналу він обрав справжній хіт відомого виконавця Sting — Desert Rose.

Не пропустіть півфінал Голосу країни-9 рівно за тиждень, у неділю 14 квітня о 21:00!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинникар з ексклюзивним тембром: 3 виступи Андрія Карпова га Голосі країни

Новини по темі