Хто залишився в команді Тіни Кароль після перших боїв

Голос країни
Хто залишився в команді Тіни Кароль після перших боїв
1plus1.ua

У команді зіркової наставниці залишилося п'ятеро потужних учасників.

Поділитися:

Хто пройшов до команди Тіни Кароль на «Голосі країни 7»12 березня, на телеканалі «1+1» пройшов перший день вокальних боїв на проекті «Голос країни 7». За новими правилами кожен тренер окрім своїх учасників може «вкрасти» необмежену кількість вподобаних вокалістів з іншої команди.

За результатами нового етапу у команді Тіни Кароль залишилися п'ятеро нейомовірних учасників - квартет «Діапазон», Анастасія Малашкевич, Вадим Яцун та Галина Шкода. Крім того, зіркова наставниця "викрала" підопічну Джамали Юлію Лунгу.

Учасники команди Тіни Кароль квартет «Діапазон» і Рігоберт Мустеліер по-особливому заспівав пісню гурту «Шао бао» – «Купила мама коника» та змусили всіх глядачів танцювати. Зіркова наставниця віддала перевагу квартету «Діапазон». 

У виконанні підопічних Тіни Кароль Анастасії Малашкевич і Наті Гейл прозвучала арія з мюзиклу «Привид Опери». Зіркові тренери були вражені виступом дуету, проте в команді Тіни Кароль залишилася лише Анастасія Малашкевич.

Талановиті виконавці Гліб Сердюк і Галина Шкода ніжно заспівали хіт Ірини Білик «Одинокая» та зворушили глядачів своїм виступом.У своїй команді Тіна Кароль залишила Галину Шкоду.

Підопічні Тіни Кароль харизматичний Вадим Яцун і тендітна Христина Дутчак потужно заспівали пісню Скрябіна «Танець Пінгвіна». Тіна Кароль зізналася, що їй було досить складно приймати рішення, проте у своїй команді вона залишила Вадима Яцуна.

Вокалістка Юлія Лунга заспівала пісню свого зіркового тренера Джамали «Злива», яку вона виконує разом із «Бумбокс» і Pianoбой. Дівчині не вдалося підкорити серце свого зіркового наставника, проте своєю чергою Тіна Кароль врятувала дівчину та залишила її на шоу.

Читайте також, хто пройшов у команду Сергія Бабкіна, Джамали та Потапа.

Новини по темі