Команда Олі Полякової: цікаві факти та біографія фіналістів "Голосу країни-12"

Голос країни
Голос країни-12: шлях до фіналу учасників команди Олі Полякової

Історії фіналістів "Голосу країни-12" у команді Олі Полякової.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі ТЕТ показали другий епізод "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України та відновлена за ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли. Це був останній телевізійний епізод напередодні суперфіналу, який глядачі зможуть побачити 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена фіналістів головного вокального проєкту "Голос країни-12"

Команда Олі Полякової

  • Олена Чукаленко
  • Дімаш Даулєтов
  • Сергій Соловйов
  • Анна Кіндзерська

Олена Чукаленко

Олена Чукаленко на "Голосі країни-12"

Киянка Олена Чукаленко все життя мріяла стати артисткою. Тривалий час вона співала на бек-вокалі гурту "Дорош", але потім вирішила йти самостійним шляхом. Щоб розпочати власну кар'єру, вона прийшла на проєкт "Голос країни-12". Своїм голосом дівчина підкорила тренерів та після успішного виступу в "Нокаутах" пройшла у фінал в команді Олі Полякової. Після 24 лютого життя Олени, як і багатьох українців, змінилося. Сьогодні вона активно волонтерить, збирає гроші та гуманітарну допомогу та при цьому продовжує боротися за майбутнє на великій сцені.

Дивіться виступ Олени Чукаленко в Нокаутах:

Дімаш Даулєтов

Дімаш Даулєтов на "Голосі країни-12"

Гість з Казахстану Дімаш Даулєтов вже не вперше бере участь у вокальному проєкті, однак пробитися в шоу-бізнес йому не вдалося. Щоб отримати нові можливості, хлопець приїхав в Україну. Тут він успішно пройшов "Сліпі прослуховування", "Вокальні батли" та "Нокаути" і тепер зможе поборотися за омріяний шанс стати відомим артистом у фіналі "Голосу країни-12".

Дивіться виступ Дімаша Даулєтова в Нокаутах:

Сергій Соловйов

Сергій Соловйов

Сергій родом із Запоріжжя. З 6 років він тяжіє до музики, але за порадою рідних став електриком. У своїх інтерв'ю хлопець неодноразово зізнався, що розкрити музичний талант йому заважала невпевненість у собі. На "Голос країни-12" він прийшов, аби перевірити себе, продемонструвати вокальний хист і розпочати шлях виконавця.

Коли росія розпочала повномасштабне вторгнення 24 лютого, Сергій Соловйов не став стояти осторонь. Він почав займатися волонтерством та захищати державу на культурному фронті. А от його батько був одним з захисників Маріуполя та навіть пережив російський полон. Наразі знаходиться вдома з рідними. Свій виступ в Нокаутах хлопець присвятив своєму татові та всім захисникам України.

Дивіть виступ Сергія Соловйова в Нокаутах:

Анна Кіндзерська

Анна Кіндзерська

Аня виросла у багатодітній родині. Вона має шістьох братів та одну сестру. Справжнім прикладом у життя для неї є мама, яка змогла виростити 8 дітей та показати, що в житті немає нічого неможливого. У свої 31 вона має свій кавер-бенд та піше пісні. На "Голос країни-12" Анна прийшла, щоб втілити давню мрію — співати на сцені! Після 24 лютого певний час перебувала закордоном, де співала на вулицях та передавала гроші на підтримку ЗСУ, а тепер дає благодійні концерти в Україні. 

Дивіться виступ Анни Кіндзерської в Нокаутах:

Дивіться суперфінал «Голосу країни» 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

Новини по темі