Команду Потапа поповнили чотири суперпотужні вокалісти

Голос країни
Хто потрапив у команду Потапа у 6 випуску Голосу країни-9

Цього разу Потап обрав найбільшу кількість учасників.

Поділитися:

Під час до команди Потапа потрапили чотири учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап не втримав сліз після виступу учасниці Голосу країни-9 (відео)

Микола Запорожан

Незважаючи на майже 100% відсутність зору, Микола зміг забезпечувати родину, тримаючи свій бізнес на ринку. Коли троє синів почали підростати, навчив кожного з них грати на музичних інструментах. Тепер, після років виснажливої роботи, коли сини виросли, Микола створив родинний бенд Gipsy voice, в якому він – вокаліст, а сини грають на інструментах. З цим бендом родина проїхала пів-Європи і навіть працювали у Китаї.

Аделіна Шевченко

Аделіні 16 і вона наважилась на дуже сміливий крок – покинула рідний Бердянськ, своїх батьків – і приїхала до Києва робити кар’єру співачки. Вона навчається в естрадно-цирковому училищі та знімає крихітну кімнатку на околиці Києва. Невтомно ходить на кастинги вокалістів і кінопроби, сподіваючись, що її помітять. У найважчі хвилини, коли провалює черговий кастинг, Аделіна згадує історію Ріанни, яка в юному віці так само, як вона підкорювала Нью-Йорк, їй було нелегко, але зірка не здалась.

Катерина Гудим

Катя – талановита піаністка, з дитинства вона була оточена музикою, бо мама у неї також музикант. Чотири роки тому життя Каті змінилося, вона переїхала жити з Луганської області в Київ, вступила в київську  консерваторію по класу фортепіано, успішно її закінчила. Зараз вона викладає в дитячій музичній студії. 

Катерина Гулюк

Катя – сирота, батька вона ніколи не знала, а мама померла, коли їй було 5 років. Виростила Катю бабуся. Незважаючи на те, що росла без батьків, дівчина не скаржиться на свою долю. Вона робить все, щоб стати у майбутньому тим, ким хоче.

Новини по темі