Потап не втримав сліз після виступу учасниці Голосу країни-9 (відео)

Голос країни
Потап заплакав після виступу учасниці (ВІДЕО)

Наталія Корніленко заспівала у пам’ять про Кузьму Скрябіна і неймовірно розчулила зіркового тренера.

Поділитися:

Наталка народилася в невеликому містечку Ковель у багатодітній сім’ї. Якось чотири роки тому дівчині довелося співати на одній сцені з Кузьмою Скрябіним. Великого українського артиста запросив виступити на своєму дні народження брат Наталі.

Скрябіна вразив вокал дівчини і він сказав, що з таким талантом їй не місце в маленькому місті. Слова виконавця дуже надихнули дівчину і вона вирішила прислухатись до поради. Тому й пришла на Голос країни-9.

Для етапу сліпих прослуховувань Наталя Корніленко обрала пісню Sia — My love і до неї розвернув своє крісло Потап. Учасниця розповіла тренеру, що саме Кузьма Скрябін надихнув спробувати свої сили у вокальному шоу. Спогади про товариша так розчулили Потапа, що він не втримав сліз.

«Якби ти знала, як мені його не вистачає. Як я сумую... — сказав зірковий тренер. — Я залишився один. Це був мій soulmate. Я дуже його любив. Він такі речі казав, знаєш. Проходить повз, бувало, скаже — «напиши пісню про це». Потім, думаєш, його не стало, а ти написав цю пісню і вона стала популярною. Думаєш, дякую тобі, Андрюха. Ми тебе згадуємо завжди».

Як я сумую... Я залишився один. Це був мій soulmate. Я дуже його любив. 

Також Потап додав, що у співі Наталі Корніленко були неточності, але щось його зачепило.

Дивіться відео Наталія Корніленко — My love у 5 випуску Голосу країни-9:   

Новини по темі