"Кожною нотою, кожним тактом, кожною піснею ми даємо надію на те, що скоро переможемо", — військовий музикант Олександр Свіріденко під час батлів "Голосу країни-12"

Голос країни
"Голос країни-12" від 23 жовтня: як виступили Олександр Свіріденко та Євген Бічасний

Виступ цього дуету варто побачити!

Поділитися:

У неділю, 23 жовтня, глядачі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ спостерігають за першими вокальним боями. У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: список учасників усіх команд після сліпих прослуховувань

На сцені "Голосу країни-12" — підопічні Надії Дорофєєвої — вокаліст Євген Бічасний та військовий музикант Олександр Свіріденко. Хлопці виконали трек Superstition.

"Я прийшов на цей проєкт, щоб показати, що військові музиканти — це круто", — зізнався Олександр.

"На жаль, моє рідне місто Херсон зараз знаходиться в окупації. Ус і мої найближчі родичі, батьки зараз знаходяться у Херсоні", — розповів Євген.

Євген Бічасний та Олександр Свіріденко

Євген сподівається, що якнайшвидше зможе обійняти своїх рідних і запросити їх на свій концерт до улюбленого українського Херсону. Хлопці зізналися, що коли готувалися до батлів, то навіть не могли уявити, що в Україні розпочнеться повномасштабна війна. 

"Кожен із нас мріяв про свою сольну кар’єру, написання пісень. Але зараз пріоритети та мрії сильно змінилися. Кожна людина працює заради перемоги України і робить усе для цього", — прокоментував Євген. 

Олександр Свіріденко вважає своїм головним обов’язком на сьогоднішній день — захищати свою країну:

"Я та мій колектив із перших днів війни виконували військові завдання. Згодом вище командування прийняло рішення застосувати наш підрозділ за штатним призначенням, оскільки за перші чотири місяці війни рівень напруги зашкалював. Музика — це ліки для душі. За цей час ми відіграли понад 50 концертів для поранених у шпиталях, переселенців. Кожною нотою, кожним тактом, кожною піснею ми даємо надію на те, що скоро переможемо. Запевняємо вас, що не віддамо жодного клаптика нашої рідної святої землі. Слава нашим воїнам, слава Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас зараз особливо важливо триматися за своє коріння і знати, чиї ми діти", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

Євген Бічасний, Олександр Свіріденко та Надя Дорофєєва

Потужний виступ хлопців на вокальних батлах запалив серця і їхньої тренерки Наді Дорофєєвої, і всіх присутніх.

"Дуже складний вибір сьогодні, бо в мене потужна команда. Скажу відверто, мені ні з ким не хочеться прощатись. Ці хлопці співали разом, тому що вони обидва дуже відповідальні. Саша як справжній військовий, і це мені близько, адже мій тато теж був військовим. Євген, наприклад, коли я попросила надіслати пісні, які йому подобаються, показав аж 120 варіантів! Обидва хлопці прекрасні в роботі", — прокоментувала Надія. 

Усе ж таки зіркова тренерка обрала для нокаутів Олександра Свіріденка. Дивіться виступ Євгена Бічасного та Олександра Свіріденка, а також стежте за каналом 1+1 у Телеграм.

Новини по темі