MONATIK: 10 несподіваних фактів про мультиартиста

Голос країни
Дмитро Монатік - 10 несподіваних фактів про артиста

До дня народження тренера Голосу країни.

Поділитися:

Першого квітня український мультиартист MONATIK зустрів 33-річчя.

Сьогодні пісні Дмитра виконують популярні артисти, його композиції стають саундтреками до кінострічок. Він посів тренерське крісло у масштабних вокальних шоу Голос. Діти та Голос країни, а також став суддею культових Танців з зірками. Таким є результат наполегливості, працелюбства та мрійливості звичайного луцького хлопця, якому вдається підкорювати все нові й нові вершини.

#1. Найпопулярніший запит у Google, що стосується, Дмитра — MONATIK зріст. Так ось — він становить 1,64 см.

«Трошки до Джекі Чана не дістався. Трошки. Але для польотів це дуже зручно. Я дивлюся на нашого гітариста Колю — йому дуже незручно літати, а робота зобов’язує. А я собі складаюсь і так, і так», — з гумором відповідає артист на запитання про звій зріст.

#2. У підлітковому віці захопився брейк-дансом і почав займатися у відомій луцькій танцювальній команді DBS Crew.

#3. Має юридичну освіту. Свого часу працював у виконавчій службі Волинської області у відділі аліментів.

#4. Доленосним моментом у житті Дмитра стало запрошення співачки та продюсера Наталії Могилевська на роботу до балету під час концертної програми гурту Real O. Так, Монатік переїхав до Києва.

Тепер артист з усмішкою згадує, як танцював у костюмі зайчика під пісні Real O.

#5. Неймовірний аерофоб. Тож щоразу дуже відповідально ставиться до перельотів.

#6. Заради зйомок чарівного кліпу на пісню Зашивает душу ризикнув, стрибнувши у Венеціанський канал.

#7. Серед захоплень MONATIKa — колекціонування недитячих іграшок, серед яких, наприклад, є Черепашки-ніндзя. «Вони у мене всі стоять на фортепіано», — говорить співак.

Усе почалося в дитинстві із захоплення коміксами, перші примірники яких він віз до рідного Луцька з Польщі.

#8. Не любить афішувати подробиці особистого життя. Однак не приховує свого захоплення дружиною Іриною, з якою познайомився в Луцьку.

«Я щиро вважаю, що мені дуже пощастило. З огляду на те, з ким вона починала свої щирі стосунки, абсолютно безкорисливі, й куди ми разом прийшли. Це дуже великий шлях. Це значно більше, ніж кохання. Це мій найкращий друг. Я завжди, як і під час першої нашої ночі, можу з нею розмовляти годинами про все на світі. Це муза, це мотиватор, це гарна жінка, яку любить камера, але вона не любить її», — поділився артист. Пара виховує двох синів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK зачарував спільним фото з дружиною

#9. Своїм прикладом MONATIK доводить, що мрії здійснюються. Колись він роздавав листівки біля київського Палацу спорту, а 2018-го в ньому «роздавав» Vitamin D — на власному яскравому концерті. Цього року Дмитро йде далі — стане першим українським артистом, який створить шоу на НСК Олімпійський.

#10. Відкрив перший півфінал Євробачення-2017, що проходив в Україні. Відео його виступу обійшло по популярності на YouTube навіть Джастіна Тімберлейка, який став хедлайнером Євробачення-2016. Опісля MONATIKа почали називати «українським Тімберлейком». Артист не приховує, що йому приємне таке порівняння, при цьому вважає, що до рівня Джастіна йому ще потрібно працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 надзвичайних музичних експериментів MONATIKa на Голосі країни (відео)

Новини по темі