MONATIK підкорить понад 20 країн своїм новим концертним шоу

Голос країни
MONATIK вирушає у світове турне з концертним шоу Love It Rhythm

Мультиартист вирушає в світове турне з концертною програмою Love It Rhythm.

Поділитися:

Тренер Голосу країни-9 і автор найкращих танцювальних хітів MONATIK вирушає у світове турне зі своєю новою концертною програмою Love It Rhythm. З довгоочікуваними шоу артист відвідає понад 20 країн, серед яких США і Канада, Німеччина, Швеція, Швейцарія, Австрія, Данія, Польща, Литва, Латвія, Естонія, Туреччина, Казахстан, Україна і багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни — це максимальна імпровізація», — MONATIK поділився враженнями від тренерства

Центральною точкою світового турне стане Stadium Show Love It Ритм, яке відбудеться 1 червня 2019 року в Києві на НСК Олімпійський. До MONATIK такий масштабний майданчик на київському стадіоні збирали лише зірки світового рівня Madonna, Depeche Mode, Imagine Dragons, а серед українських артистів легендарний гурт Океан Ельзи.

Світовий тур MONATIK — нова планка в творчій кар'єрі артиста. У межах Love It Rhythm збільшується не лише кількість міст і країн, які відвідає співак, але і місткість концертних майданчиків для того, щоб ще більше шанувальників змогли відвідати концерти.

Більш докладну інформацію про концерти шанувальники артиста можуть знайти на офіційному сайті monatik.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK не стримав сліз від «янгольського співу» учасниці Голосу країни-9

Нагадаємо також, що зі своєю попередньою концертною програмою Vitamin D мультіартіст вже відвідав усі куточки України. Фірмову музично-танцювальну терапію від MONATIK отримали в Америці, Німеччині, Казахстані, Польщі, Білорусі, Еміратах, Єгипті, Іспанії і Франції, де в артиста вже давно багато шанувальників.

Тур MONATIK в США і Канаді став справжньою подією для шанувальників артиста. Зі своєю концертною програмою MONATIK відвідав 7 міст, в кожному з яких був оголошений SOLD OUT задовго до початку концерту. Шоу Vitamin D, презентація якого відбулася в жовтні 2017 року київському Палаці спорту, визнано Найкращим концертним шоу за версією професійної музичної премії YUNA, а також телевізійної премії Телетріумф.

Новини по темі