«Голос країни — це максимальна імпровізація», — MONATIK поділився враженнями від тренерства

Голос країни
MONATIK: Інтерв'ю з тренером Голосу Країни 9

Співак про те, чому погодився зайняти суддівське крісло в новому сезоні.

Поділитися:

Минулої неділі відбулася довгоочікувана прем'єра вокального шоу Голос країни-9. Тренерський склад нового сезону поповнився одразу двома зірковими наставниками — доєдналися український виконавець MONATIK і молдавський співак Dan Balan. Напередодні наступного ефіру Дмитро MONATIK розповів, що відчуває в суддівському кріслі.

Участь у проекті Голос країни для мене — величезна відповідальність.

Думаю, на екрані глядачі зрозуміють це з мого постійно зосередженого обличчя (Посміхається — Прим. ред.). Я весь час хвилювався і не міг розслабитися. Мені дуже хотілося зібрати дійсно класну команду».

Незважаючи на всі труднощі, Дмитро впевнений, що обрати кращих з кращих йому вдалося.

«Зі мною приголомшливі люди. Мені здається, що так часто і швидко по кнопках тренери не били ще жодного сезону. На кастинг прийшла неймовірна кількість талановитих особистостей».

MONATIK зізнався: його головна мета — розкрити учасників своєї команди.

«У нас вже були репетиції, і я вкотре переконався, наскільки обожнюю цей процес. Хтось знаходиться на самому старті свого шляху, а для когось це продовження.

Учасники створюють шоу, а ми, тренери, просто допомагаємо їм і намагаємося спрямувати. Виходить дуже цікаво.

Доводиться вмиватися сльозами і мурашками... Вірю, що ті ж емоції відчує глядач».

Також Дмитро зворушливо подякував творчій команді проекту, яка подарувала йому неймовірний досвід тренерства тепер і в дорослому Голосі країни.

«Для мене велика честь сидіти в цьому кріслі знову. Велике спасибі за те, що я отримую цю радість, ці переживання і, звичайно — дякую за довіру. Продюсер Володимир Завадюк — справжній мотиватор, з якого хочеться брати приклад. Він створює крутий продукт і тримає разом вражаючу команду. Працювати з нею — справжнє задоволення. Відчуваєш себе однією великою родиною».

Наостанок MONATIK запросив телеглядачів зануритися в цю атмосферу і подивитися другий ефір 27 січня:

Приголомшливі пригоди чекають не тільки на учасників і наставників, а й на кожного глядача.

Голос країни — це максимальна імпровізація. Ти ніколи не знаєш, що станеться, і за яким сценарієм розвиватимуться події. Давайте спостерігати разом».

Дивіться відеоанонс 2 випуску Голосу країни-9 онлайн:

Новини по темі