MONATIK пролетів на крилі літака у новому кліпі (неймовірне відео)

Голос країни
MONATIK пролетів на крилі літака у новому кліпі LOVE IT ритм (вражаюче відео)

Для відео розробили 53 образи!

Поділитися:

Мультиартист і саунд-продюсер MONATIK презентував неймовірно масштабний кліп, а також представив головний сингл третього сольного альбому — LOVE IT ритм.

Крім естетичного задоволення і масштабу, від якого впродовж 5 хвилин перехоплює подих, можна простежити секретний код від команди артиста. Важливою метою було створити стиль, що запам'ятовується, потрібний настрій, додати легкість і відчуття свята в щоденність, але при цьому втримати зв'язок із потужним посилом треку і дуже тонко, символічно продемонструвати життєвий шлях однієї людини. Для цього режисер і вся команда надихнулися низкою голлівудських екранізацій 50-х років: «Співаючи під дощем», «Кумедне личко» тощо.

MONATIK: «Відеоробота LOVE IT ритм — це історія мого шляху за десять років життя в Києві, з першого кроку до сьогодні. Я часом себе справді відчував, як прибулець (герой на перших секундах кліпу), який тільки-но переїхав до столиці. Занадто відрізнялася ця планета від мого звичного життя. І на цьому шляху, чого тільки не бачив, що тільки не зустрічалося. І рожева мрія, муза, яка веде і мотивує співати, і ледар, якого потрібно було перемогти в собі. Занадто яскраві неординарні особистості, які захоплювали, дивували, розчаровували і мотивували.

Ковбой — це внутрішній Клінт Іствуд, який на ходулях намагається до нього дотягнутися. І навіть падаючи з них, все ж таки відчайдушно біжить вперед. У кожному завжди живе альтер-его — ковбой, веселий, чесний, який бореться з усіма і завжди залишається вірним собі та своїй справі.

Вогонь-дівчина — це вогняна муза, яка змушує писати, рухатися. Саме завдяки їй ти гориш цією ідеєю. Але завжди з нею, то з'являється, то зникає лінь. Вона завжди чергується з вогняною музою, хоча з кожним рухом лінь все далі й не така чітка.

Літак (коли саме стоїш на крилі) — це момент, коли залишаєшся наодинці з собою і своїми мріями, думками, коли відриваєшся від реальності й пишеш, літаєш у хмарах і прагнеш все вище. Це все про це.
Коли ти опиняєшся всередині літака — це твоя перша маленька аудиторія людей, яка почула тебе і прийняла твої пісні».

Режисер кліпу Таню Муінне до кастингу героїв у нову відеороботу підійшла, у властивій собі манері, дуже ретельно і відповідально.

Таню Муінне: «Основна ідея і головна думка нашої нової відеороботи LOVE IT ритм йде, безумовно, від пісні. Кожен може зловити свій ритм так, як тільки він його може відчути, і зробити це там, де йому це заманеться. Обожнюю екранізувати те, про що співається. Саме тому ми постаралися візуалізувати героїв, про яких написані рядки.

Офісні працівники, "життям побиті", "ліниві", "занадто виховані" ... Особливих людей (так ми їх для себе називали) ми кастингували. Вони вразили своїми особливими, унікальними навичками і стилем. Для того, щоб все це об'єднати, нам хотілося вигадати загальний світ. Їм став дуже яскравий і масштабний Всесвіт мюзиклів 50-х років».

Режисерська група розробила 53 образи. У команді працювали 5 швачок, 3 асистенти. Тільки тканини на костюми пішло 208 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK вразив поєднанням свого вибухового треку зі світовим хітом (відео)

Одночасно з виходом відеороботи на всіх цифрових майданчиках стартувало передзамовлення третього сольного альбому MONATIK — LOVE IT ритм. Серед музичних критиків, які отримали доступ до матеріалів із нього, платівку вже назвали найкращим твором за останнє десятиліття.

Дивіться кліп MONATIK LOVE IT ритм:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK: 10 несподіваних фактів про мультиартиста

Нагадаємо, що цієї неділі, 21 квітня о 21.30, відбудеться суперфінал Голосу країни-9. Команду MONATIKа представлятиме сильна вокалістка Вікторія Олійник. 

Новини по темі