"Нагадую собі про свої досягнення, хвалю себе та починаю діяти", — Каріна Столаба про мотивацію на шляху до фіналу "Голосу країни"

Голос країни
Каріна Столаба про свій шлях до фіналу Голосу країни-12

Каріна Столаба розповіла, як змінились її цілі та мотивація після початку повномасштабного вторгнення.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ — суперфінал наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

Каріна Столаба

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Потапа: Цікаві факти та біографія фіналістів "Голосу країни-12"

Каріна Столаба була зіркою дитячого вокального проєкту "Голос. Діти-5" у команді «Время и стекло», де однією з тренерів була DOROFEEVA. Тоді Каріна дійшла до суперфіналу. Дівчина пише власні пісні та мріє стати співачкою, тому наполегливо крокує до своєї цілі. На сліпих прослуховуваннях Каріна розвернула усі чотири крісла на сцені. Однак, попри свою любов та прив'язку до Наді, цього разу Каріна обрала команду Потапа, адже хотіла бути почутою саме продюсером. У свої 17 дівчина зазначає, що вже готова боротися за місце у шоу-бізнесі з більш досвіченими виконавцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧому на сцену "Голосу країни" повернулася суперфіналістка шоу "Голос. Діти" Каріна Столаба (ЕКСКЛЮЗИВ)

Каріна ексклюзивно для сайту 1+1 розповіла, як змінились її цілі та мотивація після початку повномасштабного вторгнення:

"До війни я мала чіткий план, до чого я йду, що мені потрібно робити для досягнення своїх цілей. Після 24 лютого найголовніше для мене було - не втратити свій оптимізм, продовжувати жити "на зло" ворогу і в подяку нашим захисникам. В плані мотиваціі, на даний час, рятує один дієвий, принаймі для мене, спосіб: закриваю очі, нагадую собі про свої досягнення та переваги, хвалю себе, відкриваю очі та починаю діяти".

Каріна Столаба

Дівчина поділилась, яким тепер бачить своє музичне майбутнє у нових реаліях:

"Бачу таким же яскравим, як і до війни, але в декілька разів сильнішим. Адже той, хто зараз працює та творить за для кращого майбутнього України - є дуже сильні люди!"

Каріна Столаба розказала, яким бачить український музичний простір у майбутньому:

"Таким, щоб цікава креативна та сучасна українська творчість звучала всюди! Щодо акценту… Головне, робити з душею і від самої середини себе!"

Дивіться виступ Каріни на Нокаутах:

Новини по темі