Чому на сцену "Голосу країни" повернулася суперфіналістка шоу "Голос. Діти" Каріна Столаба (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни
Учасниця Голос країни Карина Столаба про свій прихід на шоу після Голос. Діти та цілі на проєкті

Чому фіналістка "Голос. Діти" Каріна Столаба обрала команду Потапа та як взагалі опинилась на "Голосі країни"?

Поділитися:

Каріна Столаба – дівчина, що дійшла до суперфіналу дитячого вокального шоу «Голос. Діти» у команді «Время и стекло», де однією з тренерів була DOROFEEVA. На сліпих прослуховуваннях дівчина розвернула усі чотири крісла на сцені. Однак, цього разу Каріна обрала команду Потапа. Чому вибір був саме таким та які стосунки пов’язують її досі з Надією, вона розповіла у програмі «Твій день», а також дала ексклюзивний коментар сайту 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи п'ятого ефіру (відео)

«Я досі не можу повірити, що я в "Голосі країни". Насправді, перед тим, як прийти на зйомки "сліпих" мене часто запитували, коли я вже піду на "Голос країни". Я, насправді, над цим не задумувалась, я думала, ну хоча б років в 19, щоб трішки підрости. Але так вийшло, що ось я зараз вже тут». 

Каріна розповіла, що для неї значив поворот Святослава Вакарчука:

"Він ні до кого не повертався і, на мою думку, він найсерйозніший з усіх тренерів. Я думала, хто-хто, а Вакарчук точно до мене не повернеться. Коли  стояла за кулісами, він майже ні до кого не повертався. Він дуже серйозно критикує і оцінює. І от коли він до мене повернуся, по моїм очам було видно шок".

Також Каріна розказала, чому обрала саме команду Потапа:

"Чому я пішла до Потапа? Потап створив нереальний проєкт (DOROFEEVA  – прим.). Я до сьогоднішнього дня надихаюсь всіма їх проєктами, тією роботою, що вони роблять. І мені дуже захотілось піти до людини, яка «зробила» таку прекрасну людину, як Надя. Направила її на правильний шлях. Поспілкуватися з цією людиною. Потап дуже мудра людина. Я безмежно рада, що я у його команді. Насправді, Надюша – це великий мій друг, і творчий друг, до якого я можу завжди звернутися, запитати щось, попросити, порадитись.На «Голос. Діти» вони ["Время и Стекло"] до мене повернулись останніми, і серце відчуло піти до них. Тут останній повернувся Потап, і я вирішила, що це доля». 

У коментарі сайту 1+1 Каріна розказала про ставлення батьків до її участі у «Голосі країни»:

«Вони переживали, тому що шоу-бізнес це досить складно. А зараз, коли я пройшла такий шлях і знову вийшла на цю сцену, ми як одна ціла команда і йдемо разом вперед. Вони мене максимально підтримують, вони у мене творча родина". 

Карина фото

Про те, у якій атмосфері проходять репетиції у команді Потапа, Каріна розповіла наступне:

«Дуже дружня команда. В нас вона ще збирається, але я вже відчуваю, що ми будемо прямо максимально разом. Потап прошептав на вушко, що головне — це перемога команди. Не особистості, а команди. Якщо ми працюємо в команді, то і перемагає команда».

Дівчина зізналась, що без хейтерів у її житті не обходиться, але кожен має право на думку: "Головне – рухатися вперед".

В ексклюзивному коментарі сайту 1+1 Каріна Столаба розповіла, як потрапила на «Голос країни», оскільки анкету подавала вона не сама:

«Насправді, хтось за новими правилами [Агенти Голосу] відправив моє відео. Не знаю, чи це фанати, чи це мої батьки, чи це друзі…Я досі не знаю, хто це. Мені телефонують та кажуть: «Ви у "Голосі країни"!». Я була дуже рада. Можливо, це знак, що пора іти у доросле творче життя».

Дівчина поділилась, чим займалась після шоу «Голос. Діти»:  

«Я максимально вдосконалювала свою вокальну техніку, працювала над своїм образом, розвивала соцмережі і спробувала зробити собі якийсь стиль, займалась з викладачами. Зараз я працюю і навчаюсь у Київському університеті культури. 

Дивіться розмову з Каріною Столабою у студії шоу "Твій день":

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі