Оксана Муха розповіла про містичну схожість із Квіткою Цісик

Голос країни
Оксана Муха розповіла, що пов'язує її із Квіткою Цісик
1plus1.ua

У День народження Квітки Цісик учасниця Голосу країни-9 заспівала пісню іменитої співачки.

Поділитися:

Цієї неділі, 7 квітня, на телеканалі 1+1 стартують перші прямі ефіри найвокальнішого шоу Голос країни, на які так довго чекали тренери та вокалісти. Зовсім скоро стане відомо ім’я переможця проекту. А поки що зіркові наставники зі своїми командами готуються вражати глядачів новими вокальними номерами та яскравими постановками.

Сьогодні вранці до студії Сніданку з 1+1 завітала учасниця команди Dan Balan Оксана Муха, яку глядачі нарекли реінкарнацією відомої співачки українського походження Квітки Цісик. У день народження американської зірки, вокалістка Голосу країни виконала її відому композицію «Гандзя» та розповіла, чим вона разом з міжнародним наставником Dan Balan планують дивувати прихильників проекту.

«Я навіть не сподівалася, що зможу так далеко пройти.

Мені важливо було виступити на сліпих прослуховуваннях, а там я думала, як Бог дасть.

І сталося так, що я дійшла до прямих ефірів, чому я дуже рада. Цієї неділі ми з тренером підготували дуже красиву та чуттєву пісню про любов та зраду, яку могли пережити деякі дівчата, і я не виняток. Для мене це дуже близька композиція. Сподіваюся, я зможу передати всю сили тих глибоких почуттів глядачам», - розповіла Оксана Муха.

Чи вдасться учасниці здивувати телеглядачів на першому прямому ефірі, стане відомо вже цієї неділі о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі пісні Квітки Цісик, які звучали на Голосі країни

Новини по темі