Оксана Муха стала Заслуженою артисткою України

Голос країни
Оксана Муха отримала звання Заслуженої артистки України
1plus1.ua

Вокалістку нагородили за значний внесок у державний культурно-освітній розвиток.

Поділитися:

Переможниця дев’ятого сезону найвокальнішого проекту Голос країни на каналі 1+1, підопічна Dan Balan, Оксана Муха стала Заслуженою артисткою України. Про це йдеться в Указі Президента України №188/2019 «Про відзначення державними нагородами України». Вокалістку нагороджено, зокрема, за значний особистий внесок у державний культурно-освітній розвиток та високий професіоналізм.

Співачка розповіла, що для неї це досить несподівано. Упродовж одного місяця вона отримала два великих досягнення – стала переможницею Голосу країни-9 та Заслуженою артисткою України.

«Це неймовірний і шалений місяць.

На Голосі країни мене обрали люди, а тепер ще й відзначила держава.

Для мене це подвійна радість. Я дуже щаслива, що за 11 років моєї праці я нарешті можу отримати подяку, ще й яку. Це значні відзнаки для мене і велика перемога», - розповіла Оксана Муха.

Нагадаємо, 21 квітня у суперфіналі Голосу країни підопічна Dan Balan Оксана Муха отримала підтримку глядачів, які подарували їй перемогу у дев’ятому сезоні проекту. В якості подарунку переможниця отримала двоповерховий пентхаус на останньому поверсі будинку в ЖК «Crystal Avenue» від НОВОБУДОВА.

Співачка стане також спеціально-запрошеною гостею у всеукраїнському турі свого тренера. Міжнародний артист планує відвідати 11 міст України наприкінці весни. Вже починаючи з 24 травня зі своїм концертом він порадує прихильників у місті Чернівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Голосу країни отримала двоповерховий пентхаус замість трикімнатної квартири

Новини по темі