Переможець 11 сезону "Голос країни" Сергій Лазановський подав заявку на участь у нацвідборі на Євробачення-2022

Голос країни
Переможець 11 сезону Голосу країни подав заявку на участь у Євробаченні
Instagram/ s.lazanovskyi_ridnyi

Сергій Лазановський подав заявку на нацвідбір на цьогорічний конкурс "Євробачення".

Поділитися:

Український співак, переможець 11 сезону шоу "Голос країни" на телеканалі 1+1 Сергій Лазановський подав заявку на участь у цьогорічному національному відборі на конкурс "Євробачення", який відбудеться в Турині. Про це Сергій повідомив на своїй сторінці в Instagram. Співак заскрінив надіслану анкету на участь у відборі та виклав скріншот у сторіз.

З інформацією ЗМІ, заявки на участь у відборі цього року, серед інших, подали такі артисти: Wellboy, Uliana Royce, Alina Pash, Cloudless, Michael Soul, LAURA MARTI, ROXOLANA, hurtom, GORIM!, Софія Іванько, Софія Шанті, Eria, IDXO, SOWA, ТОНКА, Nazar YA. Також відомо, що оргкомітет Євробачення запрошував до участі Анну Трінчер та фіналіста 6 сезону "Голосу країни" Влада Каращука, більше відомого, як LAUD. Перша відмовилась одразу, а от чи прийняв пропозицію Влад, стане відомо згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни-12» на 1+1: тренери шоу заспівали «Щедрик» у новорічній промо-кампанії

Наразі вже завершено прийом заявок на нацвідбір Євробачення-2022. Виконавців, які увійдуть до шортлиста, та список фіналістів буде оприлюднено не пізніше 24 січня 2022 року. У лютому відбудеться фінал національного відбору, під час якого у прямому ефірі на журі та глядачі визначать переможця.

"Євробачення" у 2022 році відбудеться в італійському Туріні, оскільки минулого року саме гурт з Італії Måneskin з піснею Zitti e buoni переміг на конкурсі у Роттердамі, Нідерланди. Дивіться розмову фронтвумен гурту Go_A з Катериною Осадчою про те, коли вийде спільна пісня гурту Go_A та MANESKIN:

Перший та другий півфінали Євробачення-2022 відбудуться 10 та 12 травня, а фінал – 14 травня.

Цьогоріч на сцені "Голосу країни" прозвучить пісня гурту Go_A "Шум", яка увійшла в трійку найпопулярніших пісень конкурсу Євробачення за всю історію. Пісню "Шум" виконають у неймовірній обробці, а як зреагують судді та чи прийде підтримати виконавця сама Катерина Павленко, дізнаємося вже скоро, оскільки дата старту 12 сезону "Голосу країни" вже відома.

Дивіться, про що розмовляли Сергій Лазановський зі своєю тренеркою DOROFEEVA на обіді у студії "Твій день":

Новини по темі