«Роби, що тобі подобається, і будь унікальним», – фіналіст «Голосу країни-2016» LAUD про свій рецепт успіху

Голос країни
Співак LAUD розповів про те, що йому дала участь у «Голосі країни» та чи любить він співати на Танцях з зірками – ексклюзивне інтерв’ю артиста
Instagram/laud_vk

Фіналіст «Голосу країни-2016» співак LAUD ексклюзивно для сайту 1+1 розповів про участь у популярних телепроєктах та новий альбом.

Поділитися:

Співак LAUD, фіналіст «Голосу країни-2016», дав ексклюзивне інтерв’ю сайту 1+1. Він розповів про те, що йому дала участь у «Голосі країни», чи подобається йому вокально супроводжувати виступи «Танцях з зірками» та коли чекати на його альбом. Нагадуємо, що сьогодні, 20 листопада, останній день кастингу вокалістів на 12 сезон шоу "Голос країни": подати заявку можна за посиланням.

Чи пам’ятаєте Ви сліпі прослуховування на «Голосі країни»?

Звісно, я дуже добре їх пам’ятаю. Це було дуже нервово для мене. І взагалі це була моя перша поява на такому великому проєкті. Якщо чесно, це батьки мене вмовили, щоб я пішов на кастинг «Голосу країни». І зараз я їм за це дуже вдячний.

ЛаудФОТО: Instagram/laud_vk

Як повернути до себе крісла тренерів?

Я думаю, треба не надто намагатися сподобатися, а просто зробити максимум, і бути справжнім артистом на сцені. Робити, що тобі подобається, бути унікальним і нікого не копіювати, тоді все вийде. Пам’ятаю, що до мене повернулися Святослав Вакарчук та Іван Дорн. У підсумку я був у команді Івана Дорна, і разом з ним дійшов до фіналу.

Лауд ГолосФОТО: Instagram/laud_vk

Чи спілкуєтеся ви зараз з Іваном Дорном? Чи допоміг він Вам певним чином у творчості?

Ми не підтримуємо тісне спілкування, але при зустрічі завжди вітаємося і раді одне одного бачити. Творчо ми не співпрацюємо, оскільки у нас різні музичні смаки: мені до вподоби романтична музика або R'n'B, а Івану – електронна. 

LaudФОТО: Instagram/laud_vk

Чи змінив Ваше життя «Голос країни»?

Так, дуже сильно змінив. По-перше, після «Голосу країни» я підписав контракт з продюсером, по-друге, почав писати авторські пісні, знайшов творчих людей, які мотивують, надихають. Вже через рік після проєкту я став співаком LAUD і почав створювати свою авторську музику. Тож «Голос країни», можна сказати, став для мене поштовхом у кар’єрі.

Над чим працюєте зараз?

Днями ми дописуємо останню пісню з альбому і вже через декілька тижнів заливаємо на стрімінгові сервіси. Тож на початку грудня чекайте на альбом LAUD.

Чи подобається Вам виконувати хіти, під які танцюють учасники на «Танцях з зірками»?

На «Танцях з зірками» мені дуже подобається співати. Це фантастичне шоу, яке роблять неймовірні люди, тут всі мої друзі, і мені приємно бути його частиною.

ЛаудФОТО: Instagram/laud_vk

Нагадуємо, що вже цієї неділі, 21 листопада, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться півфінал шоу «Танці з зірками». На головний паркет країни вийдуть три найсильніші пари, які змагатимуться за вихід до фіналу. Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко: хто стане на крок ближчий до перемоги в шоу?

Дивіться виступ LAUD з хітом "Вигадав" у "Ніч суперхітів":

Новини по темі