Повернення у дитинство, рани минулого й стимули жити далі: тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA випустила перший україномовний альбом "сенси"

Голос країни
Тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA випустила перший україномовний альбом "сенси"

DOROFEEVA випустила чуттєвий україномовний альбом.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країниDOROFEEVA випустила свій перший україномовний альбом під назвою "сенси".

"Кожна людина складається з безлічі сенсів – деякі відкриваються у ній поступово, протягом усього життя, деякі – вона постійно шукає. У кризові часи вони нас тримають, і їх пошук стає надважливим для кожного. Оскільки саме сенси роблять нас нами – наповнюють, надихають, змінюють і допомагають рухатися далі", — зазначила DOROFEEVA.

dorofeeva

Пошук власних сенсів DOROFEEVA втілила у піснях свого нового альбому:

За ці пів року змінилося все: від музики й текстів до мого особистого. У піснях нового альбому я переживала досвід минулого, поверталася у дитинство, згадувала важливі моменти та важливих для себе людей, щоб знайти шлях до майбутнього, нові сенси. Сподіваюсь, ви теж щось згадаєте і віднайдете у цих піснях своє, важливе”. 

DOROFEEVA

На обкладинці альбому "сенси" – дитяче фото Наді.

Нагадаємо, за ініціативи народного тренера «Голосу країни» та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів українців повертається задля того, щоб нагадати про силу, волю й талант українського народу та піснею підтримати моральний дух усіх глядачів та наших воїнів. 

Вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нових епізодів головного вокального проєкту “Голос країни, показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. У продовженні сезону буде потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників “Голос країни” разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”.  Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для  цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Такі залізні пташки допоможуть нашим воїнам бути ще більш ефективними, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати дії для звільнення України.

Вже зараз кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень. Всі гроші підуть на аерозасоби. Тисячі SMS-голосів зможуть стати гучною народною підтримкою ЗСУ.

Усі деталі за посиланням на онлайн-платформу Dobro.UA.

Новини по темі