«Повітряна тривога в Криму», «Чорнобаївка», «Maskva»: як учасники "Голосу країни" Spiv Brativ створюють воєнні хіти зі змістом

Голос країни
Як учасники "Голосу країни" Spiv Brativ створюють воєнні хіти зі змістом
Instagram/spiv_brativ

Про воєнні хіти від учасників "Голосу країни-12", гурту Spiv Brativ.

Поділитися:

Гостями ефіру телемарафону «Єдині новини» стали учасники «Голосу країни-12» Spiv Brativ. Антоній, Леонтій, Артемій та Дмитро – рідні брати, які створили гурт Spiv Brativ. Усі їхні хіти останніх місяців мають дуже інформативні назви й присвячені найважливішим подіям війни – «Чорнобаївка», «Maskva» (йдеться про потоплений корабель), «Повітряна тривога в Криму».

"Насправді, коли відбулася перша "бавовна" в Криму, у той же вечір я вже почав робити перші нариси, зробив скелет пісні. На наступний день ми вже мали їхати до Києва, часу зовсім не було. Ми розуміли, щоб не втратити актуальність, потрібно максимально швидко випустити цю пісню. Тому доробляли, дописували ми її вже в машині, і по дорозі в Київ ми знімали кліп", – розповів Дмитро.

Брати почали свій власний музичний спротив ще на початку повномасштабного вторгнення. Першою стала пісня "В городі Херсоні":

"Коли стається якась подія, ти на неї сильно емоційно реагуєш. І це виливається потім в цілу композицію, пісню".

Хлопці розповіли, як їм вдається створювати легкі та позитивні композиції про досить трагічні подіє:

"Насправді, це, мабуть і є справжня боротьба. Коли тобі складно, тобі важко, але ти з посмішкою йдеш у бій і перемога нам потрібна з посмішкою, із силою духу, а не зі сльозами. Сумні пісні нам потрібні... але вони не додають енергії. Коли потрібна сила, коли ти виходиш до бійців, яких треба підбадьорити, потрібні веселі пісні. Ми дуже часто виступаємо перед військовими".

Про те, як Spiv Brativ створюють патріотичні пісні та чи повернеться дванадцятий сезон шоу «Голосу країни», дивіться в сюжеті:

Гурт Spiv Brativ виступив у третьому ефірі "Голосу країни-12" з легендарною піснею "I'll be there for you" та потрапив до команди Другого шансу, тренерами якої є Андрій Мацола та Олександра Заріцька. Як це було? Згадаймо разом:

Новини по темі