«Голос країни – 12» на 1+1: у шоу з’явився «Другий шанс» для учасників та ще одне тренерське крісло

Голос країни
На "Голосі країни-12" з'явився "Другий шанс": що це означає для учасників?

У «Голосі країни» з’явилось п’яте тренерське подвійне крісло, яке зайняла команда «Другого шансу» – народний тренер Андрій Мацола та артистка Олександра Заріцька, вона ж KAZKA.

Поділитися:

Сьогодні о 21:00 на телеканалі 1+1 відбулась прем’єра 12 сезону головного вокального шоу «Голос країни», на сцену якого мріють потрапити вокалісти з усього світу. Тренерами 12 сезону стали головні українські суперзірки: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук та поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у червоне крісло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

І щойно в прямому ефірі проєкту стало відомо, що у «Голосі країни» з’явилось п’яте тренерське подвійне крісло, яке зайняла команда «Другого шансу» – народний тренер Андрій Мацола та артистка Олександра Заріцька, вона ж KAZKA.

Другий шанс

Спецпроєкт «Другий шанс» – нововведення сезону – став справжнім сюрпризом для учасників та глядачів. Його тренери можуть дати шанс продовжити участь у “Голосі країни” тим учасникам, до яких не повернулись тренери на головній сцені, або тим, які припинять боротьбу на наступних етапах шоу. У кожному епізоді «сліпих прослуховувань» Андрій Мацола та Олександра Заріцька зможуть врятувати від вильоту 2-х учасників, натиснувши свою червону кнопку після виступу вокаліста на сцені. В прямих ефірах учасники команди «Другого шансу» боротимуться за перемогу в “Голосі країни” разом з фіналістами команд інших тренерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

Першим учасником команди «Другий шанс» став Михайло Ніколаєнко –– 21-річний дитячий вчитель музики з Дніпра, який у першому епізоді «сліпих прослуховувань» заспівав композицію «Дівчина із іншого життя» гурту Океан Ельзи, але не зміг розвернути крісла тренерів.

Для наставників зміна правил та поява музичних ангелів-охоронців учасників стала цілковитим сюрпризом.

«Вам не здається, що трохи похитнулись під нами крісла? Але мені подобаються ці нові правила», – сказав Потап.

Другий шанс

«Кожен повинен мати у житті другий шанс», – зазначила Полякова.

От DOROFEEVA припустила, що учасники команди «Другий шанс» можуть навіть перемогти:

«Якщо вони переможуть, це буде дуже цікаво».

Андрій Мацола – український підприємець та меценат. Став народним тренером “Голосу країни -12”, адже знає, як самостійно пройти шлях до успіху від самого початку та до вершини. Бачить своєю місією у проєкті допомогу молодим талантам на шляху до здійснення їхньої мрії. Хоче  зібрати круту команду і мотивувати учасників власним прикладом успіху, розкрити їхній талант та себе не просто вокально, а ще й як особистість.

Другий шанс

 “Команда 1+1 вміє дивувати, і пропозиція стати народним тренером “Голосу країни” була для мене повною несподіванкою, – говорить Андрій Мацола. – Я не співак, не музикант і не фахівець у цій галузі, та в процесі обговорення прийшло розуміння запропонованої концепції: народний тренер "Голосу" не оцінює, а рятує. Він дає другий шанс. Для мене це новий виклик і велика відповідальність, адже, по факту, народний тренер представляє українських телеглядачів, які так само оцінюють учасників серцем”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не вірив в себе по-справжньому", – випускники «Голосу країни» розповіли, як шоу змінило їхнє життя (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat)

Олександра Заріцька – перша тренерка «Голосу країни», яка починала свій творчий шлях зі сцени проєкту як учасниця. Співачка брала участь у шоу в 2014 році, але не пройшла «Нокаути». Олександра зазначає, що завжди вірила у свою мрію, і ця віра допомагала їй працювати над собою та досягати результатів. Зараз гурт KAZKA, солісткою якого є Олександра, став улюбленим гуртом не тільки українців, а й має шанувальників з різних куточків світу. KAZKA – перший український гурт, який потрапив у всесвітній чарт Shazam та став рекордсменом серед українських артистів у Youtube.

«Я безмежно рада долучитися до «Голосу країни» і стати тренером команди «Другий Шанс». Це неймовірна відповідальність для мене, адже колись я також стояла на сцені цього шоу як учасниця і знаю, які емоції переживаєш у цей момент. У мене свого часу не було другого шансу, і це круто, що зараз з’явилась можливість дати його тим, хто на нашу думку виглядає цілісно, підготовлено та гідний бути у проєкті. Усі рішення з Андрієм будемо приймати спільно, як одна команда», – прокоментувала Олександра Заріцька.

Digital-версія спецпроєкту «Другий шанс» з візитівками, репетиціями та виступами співаків буде виходити на YouTube-каналі «Голосу країни» щочетверга. Побачити фрагменти роботи п’ятого тренера з командою, а також коментарі наставників можна буде і в ефірі телеканалу 1+1.

Другий шанс

Нагадаємо, дванадцятий сезон шоу пройде під гаслом «Так звучить твоя країна».  На глядачів очікують неймовірні вокалісти з різних куточків України та світу, справжні самородки, які дивуватимуть власним баченням музики, потужним вокалом та неймовірними тембрами. На сцені «Голосу країни» лунатимуть українські та світові хіти, знайомі кожному з нас.  

Ведучими проекту вже традиційно стануть Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

За результатами 2021 року, проєкти Big Entertainment Shows телеканалу 1+1 увійшли до Топ-5 найрейтинговіших розважальних талант-шоу року за основною аудиторією 18-54 (50+). Проєкт «Танці з зірками» увійшов до ТОП-3 найрейтинговіших шоу країни із рейтингом 3,7% та часткою 15% за аудиторією 18-54 (50+). А «Голос країни» посів 4 сходинку у ТОПі із рейтингом 4,1% та часткою 14,4% за аудиторією 18-54 (50+). Окрім того, у 2021 році телеканал 1+1 став лідером прайм-тайму із часткою 10,3% за комерційною аудиторією 18-54 (50+).

Дивіться шоу «Голос країни» щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі