"Радий, що "Голос країни" повернувся на екрани", — "кіборг" Ярослав Гавянець, що нині перебуває на службі в ЗСУ

Голос країни
Кіборг Ярослав Гавянець, що нині перебуває на службі в ЗСУ: "Радий, що Голос країни повертається"

Ярослав Гавянець з 24 лютого перебуває на службі у Збройних силах України.

Поділитися:

Сьогодні, 2 жовтня, в ефірі телеканалу ТЕТ стартувало продовження "Голосу країни-12", показ якого було перервано через повномасштабне вторгнення росії в Україну. У дайджесті глядачі пригадають, якими були 5 епізодів «Сліпих прослуховувань». Учасники «Голосу країни» особисто розказують, як їхнє життя змінилось після 24 лютого.

"Кіборг", який захищав донецький аеропорт та був у полоні — Ярослав Гавянець нині перебуває на службі в ЗСУ. Він все життя мріяв про сцену, проте участь у АТО змінила його життя. На сцені «Голосу країни» він сказав: 

«Я хочу відчути, ким би я міг бути, аби не війна». 

Тоді Ярослав ще не знав, що війна стане повномасштабною та змусить його повернутись на фронт. На етапі «Сліпих прослуховувань» Ярослав потрапив до команди Олі Полякової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіборг на сцені "Голосу країни-12": "Оскільки я військовий, то якщо пройшов, то треба йти до кінця"

«Радий, що "Голос країни" повернувся на екрани. Я з 24 лютого знаходжусь на службі у Збройних силах України. Дякую всім вам за те, що ви робите, за те, що всі ми робимо. Ви просто неймовірні! Впевнений, що ми скоро переможемо! І все буде Україна! Слава Україні!», — зазначив Ярослав Гавянець.

Дивіться виступ Ярослава на сліпих прослуховуваннях: 

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. «Голос країни» разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”. Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову - квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Дивіться прем'єру «Голосу країни» 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення Київстар ТБ. Подивитись «Голос країни» на каналі ТЕТ можна буде безкоштовно на Київстар ТБ з будь-якого пристрою.

Новини по темі