Учасник "Голосу країни-12", кіборг Ярослав Гавянець представив фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі в Локарно

Голос країни
Учасник Голосу країни представив фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі в Локарно
Instagram/gavianets

Ярослав Гавянець представив фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі

Поділитися:

Учасник "Голосу країни" Ярослав Гавянець представив фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі в Локарно, Швейцарія. Ярослав Гавянець —  учасник Революції гідності, доброволець, захисник Донецького аеропорту із позивним «Маестро». Ярослав Гавянець завжди мріяв пов'язати життя зі сценою. На «Голосі країни» в січні цього року його тренеркою стала Оля Полякова.

Ярослав Гавянець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їхня зброя – не лише голос: чим під час війни займаються тренери, ведучі та учасники "Голосу країни"

"Представляв наш фільм "Синдром Гамлета" на міжнародному кінофестивалі в Локарно, Швейцарія. Сотні глядачів, кіномитців зі всього світу довго аплодували стоячи після показу. Закликав всіх не звикати до війни в Україні, говорити про нас, знімати про нас та помагати всім можливим, особливо важким озброєнням. Надіємося на перемогу на фестивалі та на війні! Дякую Elwira Niewiera та Piotr Rosolowski, що ви з нами, переживаєте та допомагаєте Україні, радий знайомству з вами! Слава Україні!", — написав Ярослав на своїй сторінці в Instagram. 

Нагадаємо, раніше учасник «Голос країни-12», 29-річний Ярослав Гавянець представив фільм «Синдром Гамлета» на Міжнародному Краківському кінофестивалі. Стрічка отримала перше місце. Фільм про покоління молодих людей, долі яких змінила війна. Ярослав грав сам себе.

Ярослав Гавянець

Фото: Instagram/gavianets

Дивіться виступ Ярослава на сліпих прослуховуваннях:

Новини по темі