Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

Танці з зірками
Танці з зірками 2021: що мотивуватиме Артура Логая, Ольгу Харлан і Костянтина Войтенка до перемоги у шоу

На головному паркеті країни лишилось всього три пари, і кожна мріє про перемогу. Що є для них головною мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"?

Поділитися:

Вже цієї неділі, 21 листопада, відбудеться півфінал шоу «Танці з зірками». На головний паркет країни вийдуть три найсильніші пари, які змагатимуться за вихід до фіналу. Кожна пара мріє про перемогу, однак хто ж наблизиться до омріяного фіналу та стане ще на крок ближче до кубку "Танців з зірками"?

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук

Це найнеординарніша пара на шоу, де партнерка – вища зростом за зіркового учасника, що є певним викликом, як і для пари, так і для хореографів-постановників. Костянтин, який першим в історії українського проєкту виконав одразу два сольні танці, на паркеті подолав свій комплекс низького зросту і взагалі зазнав суттєвих особистісних трансформацій протягом останніх одинадцяти ефірів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це сталося: дружина Войтенка вибігла на паркет після драматичного танцю Костянтина

Зокрема актор прожив сімейну кризу та примирився з дружиною у прямому ефірі і окрилений перемагати:

«Я готовий виходити і розривати. В мене зараз такий період: я знімаюсь у головній ролі у серіалі, я помирився з дружиною, залишилось тільки отримати кубок!».

Попри те, що глядачі вважають головним супротивником Войтенка Артура Логая, сам Костянтин нещодавно зізнався, що найбільшим конкурентом вважає Ольгу Харлан: «Вона найтехнічніша і я її побоююся. Вона крута! От вона – конкурент точно».

Дивіться танець Костянина Войтенка та Роксоляни Маланчук разом із запрошеним суддею – MONATIK.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар

Для олімпійської чемпіонки з фехтування Ольги Харлан головною мотивацією до перемоги буде особиста компенсація за поразку на Олімпіаді-2020, яка відбулась цього року. Ольга зазначала, що її поразка символічно збіглася з відсутністю сестри на змаганнях, адже до того всі свої перемоги Ольга розділяла безпосередньо з сестрою, яка їздила з нею на змагання. 

На танцювальних змаганнях в шоу сестра Олі вже двічі виходила на паркет «Танців з зірками». 

«Я вже можу назвати Таню повноправною учасницею «Танців із зірками"! Ви могли її побачити в ефірі двічі. Ми одне ціле: ти зі мною, а я – з тобою завжди», написала Ольга Харлан у своїй соціальній мережі.

Хто знає, може Тетяна і цього разу стане талісманом і принесе перемогу сестрі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар у пост-шоу «Танців з зірками»: розмови про омріяне суддівство та омріяний кубок

Судді неодноразово відзначали прогрес Ольги Харлан в танцях. Найбільшим викликом і найбільшою мотивацією для Ольги Харлан має стати перемога після болісної поразки на Олімпіаді:

«Залишилося два тижні, і ми вже думаємо тільки про кубок. Чесно зізнаюся: коли розпочинався проект, я думала, що 5 ефірів зможу протриматися. Зараз у мене відкрилося друге дихання під кінець і я думаю, що це саме те».

Для цієї пари це подвійний виклик: партнер Ольги Харлан, танцівник та хореограф Дмитро Дікусар вже не вперше бере участь у «Танцях з зірками» та давно прагне отримати заповітний кубок. Сам танцівник запевняє, що він кайфує саме від можливості танцювати для людей на паркеті. Глядачі ж вважають, що Дмитро давно заслужив перемогу і повинен стати одним із суддів шоу «Танці з зірками».

Дивіться неймовірне аргетинське танго Ольги Харлан, Дмитра Дікусара із суддею шоу – Максом Чмерковським.

Артур Логай та Анна Кареліна

Артур Логай – простий хлопець з Мелітополя, як зазначає сам актор. Він подолав свою залежность від азартних ігор та кинув виклик самому собі — переїхав до Києва і почав будувати нове життя. До столиці він узяв лише невеличку сумку, куртку, а рюкзак з паспортом забув у вагоні поїзда.

Життя у Києві спочатку нагадувало виживання. Перше робоче місце Артура Логая – рожевий "Равлик" (кавовий кіоск), у якому і працював, і спав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар захоплено прокоментувала спільний номер з Логаєм та Кареліною: "Це не під силу жодній з пар цього сезону" (ЕКСКЛЮЗИВ)

"Той період був для того, щоб я став сильнішим", – зізнається Артур і захоплено продовжує:

«Мені хочеться надихнути людей, щоб вони побачили: навіть якщо ти з маленького міста, ти можеш приїхати у велике. Навіть якщо ти о 5й ранку спиш у равлику своєї кав’ярні,  то це не означає, що ти не зможеш сидіти на інтерв’ю на «Танцях із зірками» через сім років».

Також для Логая перемога та успіх – це спроба ще раз вибачитись перед батьками та рідними за увесь біль, який він приніс їм у свої юнацькі роки, поки його життя було у полоні ігроманії.

Артур Логай та його партнерка Анна Кареліна ще більше мотивовані на перемогу після високої оцінки їхніх старань та жаги до тренувань Катериною Кухар, що станцювала з ними сальсу на минулому ефірі. Прима-балерина зазначила, що ще не бачила пар, які б настільки викладались та вважає, що підтримки, які вони роблять, не під силу жодній з пар-учасників цього сезону. 

Дивіться запальну сальсу у виконанні Артура Логая, Анни Кареліної разом із Катериною Кухар

Нагадаємо, у неділю відбувся чвертьфінал шоу «Танці з зірками». Дивіться, хто покинув шоу цього разу? Півфінал шоу відбудеться вже 21 листопада, а грандіозний фінал – 28 листопада. Не пропустіть! Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Вхід в павільйон можливий за наявністю негативного тесту на Covid-19, отриманого не пізніше 72 годин до ефіру, чи сертифікату вакцинації.

Проголосувати за пари можно за допомогою смс, телефонних дзвінків та за допомогою додатку. Загалом з одного номеру можно відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс. 

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Facebook: https://www.facebook.com/tanci1plus1    

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjcx98_QOHwgWPU6dw-EnXw  

Instagram: https://www.instagram.com/tanci1plus1

Новини по темі