Запальний рок-виступ від 18-річної киянки Лізи Шафорост приголомшив тренерів "Голосу країни-13" (відео)

Голос країни
Рок-виступ 18-річної Лізи Шафорост на Голосі країни-13 (відео)

Учасниця "Голосу країни-13" Ліза Шафорост здивувала використанням унікальних вокальних технік жанру рок.

Поділитися:

24 вересня з 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" транслюють четвертий епізод нового європейського сезону "Голос країни". Сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки третього ефіру "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

18-річна киянка Єлизавета Шафорост живе у Торонто, Канада. Дівчина розповідає, що їй дуже подобається відкритість та толерантність канадців. Учасниця є випускницею місцевої школи, проте вирішила не вступати до вищого навчального закладу, адже хоче присвятити всю себе музиці. Глядачам Ліза може бути знайомою за Тік-Ток блогом ESELISHA. Її аудиторія наразі становить близько 500 000 підписників, а низка відео з каверами на відомі пісні набрала мільйони переглядів.

"Я хочу бути світовою зіркою. "Голос країни" — це перший крок до моєї мети", — зізнається Ліза Шафорост.

Ліза Шафорост

На сцені "Голосу країни-13" Ліза виконала хіт "Nothing breaks like a heart" — Miley Cyrus. Рокове аранжування та унікальні техніки вокалу приголомшили всіх тренерів. До учасниці крісла розвернули Іван Клименко, Юлія Саніна, Артем Пивоваров. DOROFEEVA на той момент мала вже повну команду, тож просто насолоджувалася номером разом з аудиторією.

За учасницю тренери по-справжньому боролися, адже кожен хотів цей унікальний голос у своїй команді. Іван Клименко впізнав дівчину, бо раніше вони вже спілкувалися на тему її творчості.

"Відчуваю, що у нас є метч. Я шукаю унікальних. У мене ще немає такої людини, такого унікального рок-співака. Я б дуже хотів бачити тебе у своїй команді", — сказав Іван Клименко.

Ліза Шафорост

Артем Пивоваров зазначив, що Ліза намагалася заспівати технікою harsh, і запропонував показати, як краще це робити. Дуетом тренер та учасниця виконали уривок з її конкурсної пісні. Згодом своє вміння в такому вокалі продемонструвала і Юлія Саніна.

"Я чекала тебе з початку цього сезону. У мене єдине місце в команді, і більше немає рокерів. У нас тут всі слухають рок. Хтось починав з рок-музики, хтось нею захоплюється. Але тільки я і мій гурт The Hardkiss серед тут присутніх тренерів добилися успіху в цьому напрямку. Я знаю, що таке бути фронтвумен рок-гурту, і зможу поділитися важливими порадами, якщо ти підеш до мене", — прокоментувала Юлія Саніна.

Урешті-решт Ліза Шафорост обрала тренера Івана Клименка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни-13”: всі виступи третього епізоду "cліпих прослуховувань" (відео)

Дивіться відео виступу Лізи:

 

poll_content_892

 

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі