Росіяни намагалися зірвати концерт Полякової в Ізраїлі

Голос країни
Росіяни намагалися зірвати концерт Олі Полякової в Ізраїлі

Благодійний виступ співачки в Ашдоді опинився під загрозою зриву. Що насправді сталося?

Поділитися:

Днями тренерка шоу "Голос країни" Оля Полякова зібрала 5 тисяч глядачів на своєму концерті в ізраїльському місті Ашдод. Однак під час розповіді щемливої історії про подарунок дівчинки, котрій вдалося врятуватися з-під завалів Маріупольського драмтеатру, стався інцидент, на який співачка звернула увагу зі сцени. Мовляв, комусь з присутніх глядачів не сподобалась правда з уст Полякової про російське вторгнення в Україну. 

«Зараз я розповім вам історію браслета, який знаходиться в мене на руці. Коли відбулося російське вторгнення в Україну, всі були страшенно налякані, розбиті… Це що таке? Хтось не знає цієї інформації? Українці, ви тут? Якраз відбулася трагедія у маріупольському театрі, я була у Хорватії на благодійному матчі, де виконувала гімн України. До мене підійшла сім’я, яка вижила після вибухів у драмтеатрі. І дівчинка, у підвалі цього театру сплела ось цей браслет, що в мене на руці. Одягаючи, я дала обіцянку зняти його тільки тоді, коли війна завершиться перемогою України», розповідає співачка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Все буде добре, Оля", — тренерка "Голосу країни" Оля Полякова випустила україномовну пісню про віру в Перемогу

Сам же виступ Полякова прокоментувала наступним чином: 

«Не зважаючи на спробу закрити мені рота та зірвати мій виступ з боку декількох фанатів пуйла на концерті в ізраїльському Ашдоді, я відчула неймовірну підтримку України від глядачів, від всього залу. Це був один з найкращих моїх виступів! коментує Оля. Дякую, Ізраїль, дякую Ашдод! Близько 5000 людей прийшло на свято міста, на якому крім мене виступили ізраїльські артисти, італійські та легендарна Сандра. Я говорю про Україну на кожному своєму виступі попри його формат. Завжди бачу в залі щиру підтримку нашого народу в кожній країні», написала на своїй сторінці в Instagram Полякова.  

Напередодні стало відомо, що головний музичний проєкт “Голос країни” повернеться в ефір на телеканалі ТЕТ та буде допомагати ЗСУ. Про повернення “Голосу країни-12” у свій день народження в ефірі “Сніданку з 1+1” заявила Катерина Осадча та Юрій Горбунов, який зробив сюрприз дружині та прийшов до студії із величезним букетом квітів. 

Новини по темі