Саундтрек "Голосу країни-13": Юлія Саніна заспівала фрагмент пісні нового європейського сезону (відео)

Голос країни
Юлія Саніна заспівала фрагмент саундтреку до "Голосу країни-13"

Тренерка "Голосу країни-13" Юлія Саніна запропонувала підписникам долучитись до створення саундтреку для європейського сезону вокального шоу.

Поділитися:

Незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту "Голос країни". Європейський сезон, що вийде на телеканалі "1+1 Україна" вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. "Голос країни" звучить в Європі: новий сезон шоу знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цю мить я запам’ятаю на все життя": у студії "Сніданку з 1+1" Юлія Саніна розповіла, як отримала пропозицію стати тренеркою нового Європейського сезону "Голосу країни"

Цьогорічний сезон "Голосу країни" вражатиме новим тренерським складом, музичним звучанням та захоплюючими виступами учасників, які принесуть свіжі та неповторні враження глядачам. В Україні також з’явиться червоний, брендований потяг Укрзалізниці під назвою "Голос країни", який курсуватиме маршрутом Київ-Хелм.

Голос країни-13 потяг - 1+1

Цікаво, що він вже днями вирушить у перший рейс, а розпочинати свою подорож пасажири будуть під саундтрек європейського сезону проєкту, який лунатиме на пероні вокзалу. Саме фрагмент цієї пісні в ефірі "Сніданку з 1+1" заспівала тренерка "Голосу країни-13" Юлія Саніна. Ексклюзивно для соцмереж "Голосу країни" вона закликала підписників долучитись до створення треку в коментарях. Для цього необхідно продовжити останній рядок:

«Коли важкі часи приходять знов
Коли тривогу розганяють шпальти
Я все одно вірю людям
Вірю в любов
Вірю, що…»

Стежте за новинами та долучайтеся до створення саундтреку у соцмережах "Голосу країни": 

Тренерка "Голосу країни-13" Юлія Саніна

Нагадаємо, це вперше в історії "Голос країни" розширює свої межі. Телеканал "1+1 Україна" та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту. До того ж, цього року у “Голосу країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону — Юлія Саніна, Артем Пивоваров, DOROFEEVA, Іван Клименко. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

Для того, аби "1+1 Україна" був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі