Голос України звучить в Європі: Київ та Хелм з’єднає потяг Укрзалізниці брендований “Голосом країни”

Голос країни
Потяг Укрзалізниці брендований “Голосом країни” з’єднає Київ та Хелм (фото)

Прем’єра європейського сезону музичного проєкту "Голос країни" відбудеться восени на “1+1 Україна”.

Поділитися:

Незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту “Голос країни”. Європейський сезон, що вийде на телеканалі “1+1 Україна” вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Новий сезон “Голосу країни” знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «1+1 Україна» розпочинає зйомки європейського сезону «Голосу країни» у співпраці із Польщею

Голос країни

Голос країни

Вже два дні у Києві тривають зйомки промо-ролику проєкту, в якому взяли участь тренери 13 сезону. Вчора у самому центрі столиці кияни могли побачити тренерку-переможницю 11 сезону “Голосу країни” DOROFEEVA, яка в стильному образі та з брендованою валізкою вирушала до залізничного вокзалу. За ідеєю творців відео, тренери зустрічаються на вокзалі та сідають у новий червоний потяг Укрзалізниці, брендований “Голосом країни”, аби вирушити на знімальний майданчик у Варшаві.

Проєкт брендингу потягу реалізував телеканал “1+1 Україна”, «Голос країни» у співпраці з АТ «Укрзалізниця», Port of Culture та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Цікаво, що він вже днями вирушить у перший рейс Київ-Хелм, а розпочинати свою подорож пасажири будуть під саундтрек європейського сезону проєкту, який лунатиме на пероні вокзалу.

“Цього року ми розширюємо межі проєкту і створюємо нові цікаві колаборації. Потяг до “Голосу країни” - одна із них. Під час наших марафонів “Save Ukraine” я познайомився з Катею Тейлор, і тоді ми захотіли створити щось особливе в рамках “Голосу країни”. Я вважаю, що українське мистецтво і сучасні художники повинні бути причетні до створення контенту. Цей потяг символізує єднання між Україною та Польщею, це наша подяка країні, яка простягнула руку допомоги та завжди і всебічно підтримує на шляху боротьби із російською агресією”, - каже продюсер проєкту Володимир Завадюк.

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Голос країни

Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабний напад росії на Україну. А музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах символічно поєднують Україну із родиною європейських держав. Ілюстрацію до вагону створив відомий художник Олександр Грехов за сприяння Каті Тейлор - кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture.

“Ми створили потяг «Голоси України» - художній проект, автором якого став Олександр Грехов, що об'єднує українців і поляків не тільки у волонтерському русі і соціальній допомозі, а у творчості і підтримці талантів. Потяг «Голоси України» – це візуальний сторітелінг про культуру і мистецтво, про музику, як порятунок для душі, про талановиту націю українців і натхнення для тисяч людей, які отримують моральну підтримку завдяки творчості”, - каже Катя Тейлор.

Голос країни

До того ж, вагон прикрашає головний слоган сезону: «Голос України звучить в Європі» українською та польською мовами, адже Польща – країна, у партнерстві з якою створюється сезон, та головний друг України, готовий підставити плече у потрібний момент. З першого дня повномасштабного вторгнення Польща надає всебічну підтримку українському народові. Цей сезон «Голосу країни» об'єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA дала пораду учасникам нового сезону "Голосу країни" (ексклюзив)

Більше новин про брендований потяг читайте на сайті 1+1 за посиланням.

Голос країни

Голос країни

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що вперше в історії «Голос країни» розширює свої межі: телеканал «1+1 Україна» та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту.

До того ж, цього року у “Голоса країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

Голос країни

«Голос країни» у соцмережах:
Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy
Instagram: https://www.instagram.com/golos krainy_official/
YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі