Сергій Бабкін озвучив легендарного викрадача Різдва

Голос країни
Сергій Бабкін озвучив Грінча в мультфільмі
@babkin_official

Поганець Ґрінч говоритиме голосом українського співака.

Поділитися:

Похмурий зелений Ґрінч живе в печері подалі від сторонніх очей разом зі своїм єдиним другом — псом Максом. Він ненавидить мешканців сусіднього містечка і зневажає їх улюблене свято Різдво. А все тому, що в дитинстві жителі завдали йому смертельної образи: глузували через незвичний зовнішній вигляд. Відтоді кожен рік Ґрінч намагається помститися кривдникам і робить усе, щоб зіпсувати свято.

В Україні легендарного персонажа озвучив співак та тренер Голосу країни Сергій Бабкін. Музикант поділився враженнями про цікавий досвід.

@babkin_official

«Мені дуже пощастило: крім того, що я дублював таку веселу істоту, я, по суті, дублював одного зі своїх улюблених акторів — Бенедикта Камбербетча, який озвучував Ґрінча в оригіналі! Я й не уявляв, що це настільки важкий і напружений процес. Після трьох днів запису болів кожен м'яз. Щоб сказати фразу максимально чітко інтонаційно і в характері, ти напружуєш все тіло.

Ґрінч надзвичайно емоційний і складний персонаж. У ньому є розвиток. Протягом всієї історії він змінюється, і в кінці це вже зовсім інший внутрішній світ — не такий, як на початку. Навіть не можеш собі уявити, що це одна і та ж істота. Зрозумівши, чому він такий, ви безперечно його полюбите!».

@babkin_official

Також одну з ролей в мультфільмі озвучила народна артистка України Ніна Матвієнко. Прем’єра різдвяної стрічки відбудеться 20 грудня.

Дивитися трейлер Ґрінч (2018) онлайн на нашому сайті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диво-фільми, на які ми дуже чекаємо

Новини по темі