Сергій Лазановський|RIDNYI разом з блогеркою-мільйонницею Анастасією Марків та гуртом 7TEENS створили нову версію колядки «Сумний Святий Вечір»

Голос країни
Сергій Лазановський|RIDNYI, Анастасія Марків та гурт 7TEENS - «Сумний Святий Вечір» (слухати)

Їх об’єднав TikTok.

Поділитися:

Переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський |RIDNYI, фіналісти «Співають Всі» 7TEENS, а також блогерка-мільйонниця та акторка Анастасія Марків об’єдналися задля виконання оновленої версії колядки «Сумний Святий Вечір».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни” спільно з Андрієм Мацолою передав військовим обладнання, кошти на яке було зібрано протягом 12 сезону музичного проєкту

Ця колядка була створена у 40-х роках за мотивами іншої колядки – «Нова радість стала». Проте вона має зовсім інший сенс: колядка розповідає про радянський злочинний окупаційний режим, який був встановлений у післявоєнній Україні. Своєю чергою, молоді виконавці частково змінили текст, додавши опис подій, які наразі відбуваються в Україні.

Лазановський, 7TEENS, Марків

«Нашою метою було залишити в історії таку версію колядки, декілька куплетів були видозмінені з огляду на сучасні події, повномасштабну війну, яку росія розв’язала на території України. «Сумний святий вечір в 23 році» - ця цитата присвячена тим, хто святкуватиме Різдво 7 січня, проте ми добре пам’ятаємо, що 25 грудня цей день також був для українців сумним. Ми віримо у беззаперечну перемогу України, проте щодня, особливо у це велике свято, ми не маємо право забувати наших героїв, які більше не повернуться додому та не відзначать Різдво у колі рідних», - прокоментував Сергій Лазановський.

Слухаємо разом: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мрію створити музичний альбом з народними піснями" — переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

Новини по темі