Сергій Бабкін представив україномовну композицію, в якій звернувся до Бога

Голос країни

Під час суперфіналу «Голос країни 7» зірковий наставник презентував нову композицію, написану спеціально для шоу.

Поділитися:

Гурт 5’nizza здивував новим оригінальним кліпом(відео)23 квітня на телеканалі «1+1» відбувся суперфінал вокального шоу «Голос країни 7». У прямому ефірі за перемогу на проекті та головний приз боролися четверо фіналістів: Олександр Клименко з команди Тіни Кароль, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали та Віра Кекелія з команди Бабкіна.

Читайте також: Дружина Сергія Бабкіна розповіла про найромантичніший вчинок свого чоловіка

Своїми виступами порадували прихильників і зіркові тренери шоу. Зокрема фронтмен гурту «5’Nizza» Сергій Бабкін з’явився на сцені шоу з прем’єрою новою пісні. Композиція під назвою «Привіт, Бог» буквально змусила усіх глядачів підірватися зі своїх місць. Її, зізнається співак, написав спеціально для музичного проекту «Голос країни 7».

Із самого початку, коли я прийшов на «Голос» в мене народився приспів і потім почали з’являтися слова куплету. Ця пісня присвячена Богу, який завжди з тобою поруч. Дуже добре, що до фіналу вона вже готова. Мені здається, що вона якнайкраще відображає мене і тих, хто зі мною. Тих, хто думає так само, - зазначає Сергій Бабкін.

 У кінці виступу на сцену шоу вийшли усі підопічні зіркового наставника, а також його дружина Сніжана.

Нагадаємо, не так давно Сергій Бабкін зізнався, чому його дружина приходить на репетиції «Голос країни 7».

Новини по темі