Србуі Саргсян розповіла, на що готова заради перемоги у Голосі країни

Голос країни

Підопічна Потапа поділилася цікавими фактами зі свого життя.

Поділитися:

Вже у неділю на глядачів 1+1 чекає грандіозний фінал наймасштабнішого вокального шоу Голос країни-8, у якому підопічні Потапа, Джамали, Тіни Кароль та Сергія Бабкіна боротимуться за омріяну перемогу. Поспілкувавшись із суперфіналісткою Србуі Саргсян, ми дізналися, кого співачка вважає своїм конкурентом, які емоції переживала після виходу в фінал, та на що готова заради перемоги у співочому шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Рибарчук розповів, про що мріє після завершення Голосу країни

«Протягом тижня я готувалась до виступу у півфіналі, аби зробити все так, як бажає моє серце. Цю пісню я подарувала татові. Я відчуваю, як люди мене підтримують, як повірили в мене. Я обожнюю українців, те як вони вміють показати й передати свої емоції. Дякую усім!» - каже Србуі. 

Суперфіналістка вважає, що кожен із її конкурентів вартий перемоги, адже у фінал пройшли найсильніші. 

Музика - це не конкурс. Не хочу нікого виділяти. Тут залишились учасники з найвищим рівнем, і будь-хто з нас може перемогти. 

Підопічна Потапа зізнається, що у майбутньому хоче побудувати співочу кар’єру саме в Україні, адже закохалася у місцевих жителів та мальовничі краєвиди:

«Тут мешкають дуже добрі люди, вони можуть гідно оцінити музику і талант людини. На минулий ефір приїжджали мої друзі, аби підтримати мене, і вони теж оцінили рівень проведення шоу та людей, які тут працюють». 

Крім того, Србуі поділилася із шанувальниками цікавими фактами зі свого життя:

1. Я з дитинства мріяла стати популярною співачкою. 

2. Улюблена страва - суші. 

3. Маю двох котиків. Дуже за ними сумую, адже могла бавитись з ними протягом всього дня. 

4. Вірю в кохання з першого погляду. Я кохала, але втратила коханого, в житті таке трапляється. Однак я кохала - і це вже прекрасно!

5. Люблю ризикувати та експериментувати. Приїхати на Голос країни, побувати в Україні вперше - це був великий виклик. Але я готова до ще більших змін. Заради Голосу я готова ризикнути, постати перед глядачами в новому амплуа. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала конкуренцію з Андрієм Рибарчуком

Новини по темі