Стали відомі імена перших фіналістів 12 сезону головного вокального проєкту “Голос країни”

Голос країни
Стали відомі імена перших фіналістів 12 сезону головного вокального проєкту Голос країни

Дивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

Поділитися:

У неділю о 21:00 на телеканалі ТЕТ показали перший епізод “Нокаутів” наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», які були відзняті би повномасштабного вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

голос країни

У новому етапі шоу тренерам у нелегкому виборі допомагали зіркові радники. У першому епізоді нокаутів місце радника посів популярний співак Артем Пивоваров, пісні якого стають абсолютними хітами, та співачка Христина Соловій, яка починала свій творчий шлях на “Голосі країни”, а наразі є однією з найпопулярніших українських виконавиць .

голос країни

Недільного вечора на сцені “Голосу країни” приголомшила тренерів та телеглядачів своїм виступом співачка з багатодітної родини Ганна Кіндзерська. Ганна виросла у багатодітній родині, вона має шістьох братів і одну сестру. У такій великій сім’ї співають далеко не всі, а тільки Аня та її мама. Колись давно мати мріяла вступити в студію оперети та стати співачкою, але обрала любов замість кар’єри. Родинного щастя у повній мірі не сталося, адже коли жінка була вагітна восьмою дитиною, то пішла від чоловіка через домашнє насильство. Вже 21 рік мама Ані виховує усіх дітей самостійно. Брати вшістьох займаються будівництвом дахів, а Аня невпинно намагається втілити у життя свою мрію – співати на сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця “Голосу країни-12” Інесса Грицаєнко вразила історією про непросте дитинство: “Виступала у ресторанах, щоб себе прогодувати, щоб вистачало на проїзд”

Під час нокаутів дівчина виконала пісню “Думи мої” і своїм бездоганним співом зірвала овації зали та схвальні коментарі від тренерів проєкту.

“Я думала, що все сьогодні почула, але це був якийсь апофеоз. В певний момент я зловила себе на думці, що я би хотіла мати твій голос, щоб висловити таку бурю почуттів, як це зробила ти. Після такого виступу ти гідна першого стільця. Саме так повинен звучати Тарас Шевченко у 21 столітті”, - сказала радниця Христина Соловій.

Ганна Кіндзерска

Ганна Кіндзерска отримала шанс поборотись за перемогу у суперфіналі “Голосу країни”.

Вийшли на сцену і дівчата, які вкрали серця всіх чоловіків країни, Інесса Грицаєнко з сестрою Аліною Сакс. В 14 років Інесса переїхала до Києва з села Червона Мотовилівка, вступила до Київської муніципальної академії музики імені Рейнгольда Глієра. Декілька років дівчина намагалася підкорити сцену “Голосу країни”, адже вважала що саме тут вона зможе пройти вокальну “школу життя” та знайти свій творчий шлях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни-12" Гліб Пархоменко зізнався у любові своїй тренерці Наді Дорофєєвій

інесса грицаєнко

У “Нокаутах” вокалістка виконала  хіт “Montero” відомого американського репера та співака Lil Nas X.

“Дівчата, ви просто шалені. Ви наче художники, так розплескували по залі ноти, наче фарби. І кожного разу показували щось нове. Я би обрав другий стілець для вас. Ви варті того”, - сказав зірковий радник Артем Півоваров.

DOROFEEVA посадила дівчат на другий стілець, таким чином вони пройшли у суперфінал “Голосу країни”.

Заспівав на сцені “Голосу країни” і вокаліст військового оркестру Олександр Свіріденко. За освітою Олександр Свіріденко гітарист, але на “Голос країни” прийшов задля того, щоб показати себе як талановитого співака. Хлопець вперше вийшов на сцену без своїх побратимів та виконав пісню Христини Соловій “Шкідлива звичка”. Наразі Олександр Свіріденко знаходиться на службі у лавах ЗСУ.

“Ось такі люди є голосом країни. Прості, трушні, музичні. Які в моменті створюють музику, готові до будь-яких експериментів, це в тобі відчувається”, - каже радник тренера DOROFEEVA Артем  Півоваров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи першого епізоду "Нокаутів" (відео)

Олександр Свіріденко на питання Артема “Яку музику ти готов виконувати?” дав відповідь справжнього військового: “Я готовий виконувати будь-яку музику та готовий до всього”.

DOROFEEVA відправила Олександра на перший стілець, таким чином він посів своє місце у суперфіналі.

До того ж, суперфіналістами проєкту стали доброволець ЗСУ Давид Маскіса, кримськотатарська співачка Аліє Хаджабадінова та учасник “Голос. Діти” Михайло Цар.

Наступної неділі обирати суперфіналістів будуть команди Потапа та Олі Полякової.

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. «Голос країни» разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”.  Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілоїбригади на передову - квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly MoreCombo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

голос країни

Дивіться «Голос країни» щонеділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

Новини по темі