Стало відомо ім'я новонародженої доньки переможця "Голосу країни-10" Романа Сасанчина

Голос країни
Роман Сасанчин, переможець "Голосу країни-10", розповів, як вони назвали доньку
Instagram/sasanchyn_official

Роман Сасанчин повідомив ім'я його дитини.

Поділитися:

Сьогодні, 30 грудня, у Романа Сасанчина, переможця "Голосу країни-10", народилася донька! Нарешті стало відомо, як пара назвала крихітку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена Сасанчина розповіла, як познайомилась з Ромою та як повідомила про вагітність

Роман та його дружина Іванна назвали доньку Єлизавета. Проте Роман зазначив, що у паспорті буде записана як Елізабет. Щасливий тато сьогодні ж вийшов на пряме включення в ефір шоу "Твій день" і прокоментував радісну новину:

Я не можу передати яка це любов, і які це емоції, це неймовірно. Це найкращий Новий рік у нашому житті, чесне слово. Я ніколи не міг подумати, що в 19 стану батьком. Я переживав, бо це відповідальність, бо треба багато для дитини зробити. Але...коли я сидів в себе в палаті і почув цей крик, я відразу відчув, що це моє. Це просто неймовірно...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець «Голосу країни-10» Роман Сасанчин одружився: подробиці весілля (ЕКСКЛЮЗИВ)

Нагадаємо, що 19-річний Роман та 23-річна Іванна повідомили про те, що очікують на поповнення, ще наприкінці серпня. Через місяць вони влаштували Gender party з кульками та дізнались, що у них буде дівчинка. Іванка тоді писала, що завжди відчувала, що у них буде саме донечка. 2 грудня Роман та Іванна офіційно уклали шлюб, а 30 грудня Роман виклав фотографію з пологового будинку з дитиною на грудях та написав: "Я щасливий! Дякую Богу за це!".

Дивіться сюжет: 

Новини по темі