Тіна Кароль: 10 особливих «кадрів» у житті співачки

Голос країни
Тіна Кароль: 10 цікавих фактів про співачку

У день народження артистки пригадуємо знакові події в її житті.

Поділитися:

Діва українського шоу-бізнесу. Тренер Голосу країни, яка добре знає смак перемоги на масштабному вокальному шоу. Тричі Найкрасивіша жінка України за версією журналу VIVA! Артистка, пісні якої стають саундтреками до серіалів. Сьогодні, у день народження Тіни Кароль, ми зібрали цікаві факти з її життя, сповненого злетів і падінь.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 пісень Тіни Кароль на Голосі країни, які хочеться слухати знову й знову

1. Співачка народилася в сім’ї інженерів. Її дитинство та юність пройшли в Івано-Франківську.

2. Тіна навчалася в КДВМУ ім. Глієра на факультеті співу за спеціальністю естрадного вокалу, а також у Національному авіаційному університеті на факультеті менеджменту та логістики.

3. Справжнє ім’я – Тетяна Ліберман. Артистка зізнається, що псевдонім — це сценічний образ водночас сильної та ніжної жінки.

«Справжня Тіна Кароль — це Тетяна Ліберман, працьовита, вразлива і цілеспрямована студентка із музичного училища ім. Глієра. Вона давно зрозуміла, що самотужки повинна досягти успіху в житті», — пояснює артистка.

4. Тіна Кароль має фобію — боязнь собак.

5. Співачка здобула низку нагород. 2005 року на конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі вона посіла друге місце та отримала спеціальний грошовий приз від Алли Пугачової. У травні 2006 року представляла Україну на Євробаченні в Греції, де посіла 7 місце. Тіна — володарка кількох Телетріумфів як Найкраща телеведуча розважальної програми. Її неодноразово визнавали співачкою року на різних українських музичних преміях.

А 2019 року вона підкорила ще одну вершину — отримала нагороду міжнародного кінофестивалю SFAAF за Найкращу жіночу роль у короткометражному фільмі Колишні.

6. У фільмі від Walt Disney «Бригада М» голосом Тіни заговорила одна з морських свинок.

7. У червні 2008 року співачка вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. У пари народився син Веніамін. За три тижні після пологів зірка повернулася на сцену. Через п’ять років після весілля коханий Тіни помер. Артистка зізнається, що її любов до Огіра буде вічною.

8. Трагедія вплинула і на творчість, і на образ Тіни Кароль, родзинкою якого стала червона помада. «Це яскравий акцент та відволікаючий маневр, який допомагає сховати печаль і тугу. Ця помада стала символом жіночності, символом «Я все ще», — зізналася співачка.

9. Наразі співачка не розкриває подробиць особистого життя. А втім, у своєму фільмі «Інтонації» зізналася, що в її «човник іноді сідають пасажири».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Dan Balan зізнався, чим його зачарувала Тіна Кароль

10. Кароль вважають королевою стилю в українському шоу-бізнесі. Вона вміє дивувати публікую цікавими, спокусливими та незвичними образами. Проте в повсякденному житті вона часто відмовляється від макіяжу та віддає перевагу зручному одягу. «У звичайному житті я не підкреслюю свої жіночі принади і не одягаюся з розрахунком когось вразити. Намагаюся бути гранично скромною. Купую практичні речі. Улюблену річ заношую до дірок», — поділилася зірка в одному з інтерв’ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 образів Тіни Кароль від українських дизайнерів

Новини по темі