Співак Dan Balan зізнався, чим його зачарувала Тіна Кароль

Голос країни
Тренер Голосу країни Дан Балан зізнався, як ставиться до Тіни Кароль

Шанувальники помітили іскру між зірковими тренерами Голосу країни-9.

Поділитися:

Учора відбулася довгоочікувана прем’єра нового сезону Голосу країни. Тренерське крісло вперше зайняв відомий на весь світ співак, музикант та автор пісень Dan Balan. Наставник вокального шоу зізнався 1plus1.ua, що він у захваті від нового досвіду на телебаченні, а ще — від своєї колеги-суперниці Тіни Кароль.

«Прекрасна Тіна Кароль... Вона мене зачарувала. Неймовірно харизматична жінка. Такі зустрічаються вкрай рідко. Я дуже радий, що проект подарував нам шанс пізнати один одного краще».

Як розповів Dan Balan, раніше йому доводилося чути декілька пісень української красуні Тіни Кароль, але їх особисте знайомство відбулося лише цьогоріч за лаштунками шоу:

«Ми познайомилися на знімальному майданчику Голосу. Раніше я чув кілька пісень Тіни, але на проекті її творчість зацікавила мене ще більше. Тим паче, під час відборів я чув її композиції в абсолютно різному виконанні – від учасників. Деякі пісні дуже сильно мене зачепили».

Також під час ефіру співак жартома сказав, що коли він вперше побачив Тіну, на думку спали такі рядки: «Ах, какая женщина…». Допомогаючи зробити вибір одному з учасників, Dan Balan зізнався — він би на його місці обрав Тіну Кароль:

«Мені здається, вона просто створена для того, щоб дарувати людям тепло, щирість, мотивацію».

Нагадаємо, під час першого дня кастингу команда Dan Balan поповнилася трьома учасниками, а команда Тіни Кароль — чотирма.

Новини по темі