Тіна Кароль і Сергій Бабкін представлять свої хіти у чвертьфіналі Голосу країни-9

Голос країни

Подробиці першого прямого ефіру вокального шоу.

Поділитися:

7 квітня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікуваний прямий ефір Голосу країни. Нарешті глядачі зможуть підтримати своїх фаворитів і проголосувати за найсильніших учасників, які на їхню думку повинні пройти до півфіналу і здобути звання Голосу країни-9.

За правилами проекту в чвертьфіналі в кожного тренера повинно залишитися по 4 учасники. В наступний ефір пройдуть лише двоє від кожної команди. Один вокаліст, за якого українці віддадуть найбільшу кількість своїх голосів, а іншого врятує власний тренер.

На прихильників шоу чекатимуть яскраві постановки учасників, які їм підготували наставники, аби показати глядачам сильні тембри та таланти кожного вокаліста. Народні улюбленці виступатимуть на новій вражаючій сцені з неймовірними декораціями та номерами. На сцену Голосу країни також вийдуть суперзірки Тіна Кароль, Сергій Бабкін, ALEKSEEV та гурт MOZGI, які представлять свої хіти.

Хто з учасників вистоїть та пройде до півфіналу, глядачі каналу 1+1 дізнаються цієї неділі о 21:00.

Нагадаємо, на етапі нокаутів тренери обрали найсильніших вокалістів. Так, команду Потапа представлятимуть романтик Арсеній Журавель, одеситка Богдана Ренк, Карина Арсентьєва з «помідорного міста» та рок-мама Вікторія Ягіч.

З команди MONATIK до чвертьфіналу пройшли годинникар Андрій Карпов, Вікторія Олійник з Нетішину, білоруска Аліна Підлужна та брати Таранцови, яким прищепив з дитинства любов до музики батько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинникар з ексклюзивним тембром: 3 виступи Андрія Карпова га Голосі країни

Тіна Кароль готувалася до ефіру з самородком із Знам’янки Андрієм Хайатом, з одеситкою Ксенією Бахчаловою, офіціанткою та адміністратором кафе Нікою Тупилко й переродженим артистом Девідом Аксельродом.

З команди Dan Balan на сцену Голосу країни-9 вийдуть боксер-серцеїд В’ячеслав Кретов, львів’янка Оксана Муха, прихильник шоу з Оману Рафі Хейтам та дівчина з минулого Dan Balan Катерина Бегу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Муха розповіла про містичну схожість із Квіткою Цісик

Новини по темі