Тіна Кароль запросила в команду учасника Ліги сміху

Голос країни

До команди Тіни Кароль потрапило троє харизматичних вокалістів.

Поділитися:

Після другого дня сліпих прослуховувань зірковий тренер Голосу країни 8 Тіна Кароль запросила до своєї команди трьох харизматичних вокалістів - Михайла Сосунова з Мінську, Івана Колтакова із Запоріжжя та Катерину Сєвєрову з Южноукраїнська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Тіни Кароль потрапила харизматична блондинка

Мішу знають як учасника Ліги Сміху з команди Потапа. Він грає роль хлопця нетрадиційної орієнтації, тому знайомі сприймають його через призму образу. Тож прийшов на Голос, щоб показати себе іншим – талановитим і вразливим виконавцем. 

Іван має два крила – це музика та байки. Удень він власноруч збирає мотоцикли для себе та своїх друзів, увечері грає рок. До речі, його гурт є офіційним трибьют-проектом Арії в Україні. Співак переконаний, що рок буде актуальний завжди, і готовий продемонструвати це на сцені Голосу.

Катя була доволі невпевненою у собі дівчиною: попри хороші вокальні здібності не вірила в себе, а потім настільки переймалася своїм зовнішнім виглядом, що захворіла анорексією. Однак, потрапивши на концерт Тіни Кароль у рідному місті, дівчина надихнулася та вирішила наполегливо йти до своєї мети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: Яка латексна сукня Тіни Кароль вам подобається найбільше?

 

Новини по темі