Тренери "Голосу країни" вирушили потягом на зйомки нового європейського сезону (фото)

Голос країни
Як тренери "Голосу країни-13" добираються на зйомки  — фото

Тренери "Голосу країни-13" Юлія Саніна, Артем Пивоваров, DOROFEEVA та Іван Клименко відправилися на зйомки нового європейського сезону до Варшави.

Поділитися:

"Голос країнизвучить у Європі: вже завтра розпочнуться зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту "Голос країни". Європейський сезон, що вийде на телеканалі "1+1 Україна" вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші ексклюзивні кадри з павільйону "Голосу країни-13": унікальне поєднання кольорів прапорів України та Польщі

Цього року знімальний процес пройде у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Тренери "Голосу країни" вже вирушили на зйомки. В особистому блозі в інстаграмі співачка DOROFEEVA показала перші кадри подорожі потягом Київ-Холм. Новоспечений чоловік Наді, ресторатор та блогер Міша Кацурін, проводжав дружину на київському залізничному вокзалі. Він розмістив миле фото коханої у вагоні потяга.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

У відеороликах артистки засвітилися фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та музичний продюсер Іван Клименко, які цьогоріч також допомагатимуть талановитим українцям на шляху до їхньої мрії про велику сцену. Ще один тренер "Голосу країни", співак Артем Пивоваров, наразі поділився лише світлиною зі столичного вокзалу. 

Нагадаємо, це вперше в історії "Голос країни" розширює свої межі. Телеканал "1+1 Україна" та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту. До того ж, цього року у “Голосу країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону — Юлія Саніна, Артем Пивоваров, DOROFEEVA, Іван Клименко. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

Стежте за новинами та долучайтеся до створення саундтреку у соцмережах "Голосу країни": 

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити

Новини по темі