У мережі з'явилися фото маленької дочки Девіда Аксельрода та Олени Мозгової

Голос країни
Дочка Девіда Аксельрода та Олени Мозгової - фото

Дружина яскравого учасниа Голосу країни-9 поділилися милими фото їхньої доньки.

Поділитися:

В останній день січня учасник Голосу країни-9 Девід Аксельрод разом із дружиною, продюсером Оленю Мозговою відсвяткували льняне весілля. Чотири роки у пари народилася донька Соломія — третя дитина Мозгової (дві старші дочки вона народила в шлюбі з Олександром Пономарьовим). Батьки вражені тим, як швидко плине час, а разом із ним росте їхня донька.

«Як же швидко ростуть дітки. Наша з Девідом Аксельродом принцеса Соломія на фото має 4 місяці, а зовсім скоро нам вже 4 рочки», — написала Олена Мозгова у своєму Instagram, додавши фото їхньої маленької Соломії.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Mozgova (@mozgovaolena) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Mozgova (@mozgovaolena) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Mozgova (@mozgovaolena) on

Також зазначимо, що кількома днями раніше, 9 лютого, Олена Мозгова відсвяткувала 45-річчя. Того дня Девід поділився теплим зверненням до коханої на своїй сторінці у Facebook та забронював на двох один із київських спа-салонів.

«Богиня моя, з днем народження! Ти вже давно частка мене, а я тебе, в нас все перемішалось і ми стали одним цілим. Я нереально вдячний тобі за все, але найперше за наш скарб, за наше сонечко, нашу Мію! Попереду довгий і непростий шлях, але вірю, він нам до снаги. Решта побажань, зізнань та вітань особисто на вушко!» — поділився Девід Аксельрод.

Олена була вражена таким подарунком.

Найкращий день народження! Він таки знає відповідь на питання «чого хоче жінка?». І це також талант! — написала вона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Mozgova (@mozgovaolena) on

Нагадаємо, Девід Аксельрод добре відомий українським слухачам як Володимир Ткаченко. Однак артист вирішив переписати свій творчий шлях, про що розповів в інтерв’ю 1plus1.ua. Невдовзі глядачі 1+1 побачать Девіда у нових випусках Голосу країни-9, де йому доведеться поборотися за місце в команді Тіни Кароль.

Новини по темі